Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revoluție în TSD

tsd-kristofer.ro

Secretarul general al TSD, Gabriel Petrea, unul din pretendentii la functia de sef al tineretului social-democrat, spune ca organizatia trebuie sa fie restartata si propune alegeri in partid in care sa voteze toti tinerii doar cu buletinul.

"Nu-mi pot scoate nici acum din minte cozile cu mii de tineri care așteptau deciși să voteze împotriva candidatului PSD în 16 noiembrie 2014. Atât de hotărâți erau că, așa cum mi-a povestit cineva, niște tineri din Focșani ajunși într-un city break la Viena și-au sacrificat o zi pentru a pune ștampila pe candidatul dreptei. Pentru mine, acel moment este semnul unui mare eșec. Nicicând nu a fost mai mare ruptura dintre tinerii României și Tineretul Social Democrat. Nicicând nu am simțit mai puternic că, deși este multă energie și multă prietenie în TSD, un moment al trezirii la realitate este obligatoriu, dacă vrem să scăpăm de povara irelevanței. Dacă organizația nu funcționează, dacă nu îi reprezintă pe tinerii de stânga, dacă nu are curaj să vorbească pe limba lor, să articuleze ce îi frământă, să se lupte chiar cu organizația de seniori pentru idei, independență și libertate de exprimare va conta mai puțin cine este sau cine va fi Președinte la TSD. Iar TSD nu poate fi restartat fără reconectarea cu tinerii de stânga. De aceea eu propun ca viitorul Președinte al TSD să fie votat de toți tinerii între 18 și 35 ani care cred că merită să-și spună părerea", spune acesta pe opinie.ro.

"Eu vreau ca toți cei interesați să poată vota. Vreau ca, după ce semnează că împărtășesc principiile social-democrate, să poată vota doar cu buletinul. Avem suficienți IT-iști buni ca să ne asigurăm că nu vom avea vot multiplu sau alte trucuri. Avem suficiente locații ca să nu crem aglomerație. Sunt Secretar General al TSD, știu că avem capacitatea organizatorică de a duce acest proiect cu bine la capăt. Cu cât mai mulți vor vota, cu atât mai bine va fi pentru TSD și pentru PSD. Cu acești oameni vom dezbate proiectele, cu ei ne vom construi cărămădă cu cărămidă relevanța în spațiul public. Vreau să votăm idei, moțiuni, nu persoane. Până la urmă, dacă nu există idei alternative, dacă nu ne provocăm unii pe alții, exercițiul este doar unul de imagine. Vreau ca, înaintea acestui vot, să avem cu adevărat prima dezbatere substanțială pe care TSD o propune la nivel de societate în ultimii ani. Eu am lansat deja în dezbatere niște idei și mă aștept ca alții colegi să mi se alăture", mai propune Gabriel Petrea.

Sursa foto

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.