Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revoluție pe piața benzinăriilor din România. Mișcarea pe care o pregătește OMV Petrom

Petrom

Mariana Gheorghe, directorul general al OMV Petrom, a declarat ca analizeaza o colaborare cu Auchan, pentru dezvoltarea unui parteneriat cu grupul de retail: “Magazinele Auchan vor fi in benzinariile Petrom!”.

Vezi și: Corina Crețu: Am avut o discuție privată cu Grindeanu. Situația este CRITICĂ

Citește și: Cât de bogat este, de fapt, senatorul cunoscut drept 'Drujba lui Dumnezeu'

Initial, toata lumea a crezut ca Petrom vrea sa dezvolte statii de incarcare pe langa hipermarketuile Auchan. De fapt, lucrurile stau invers, ceea ce va produce mare valva pe piata benzinariilor. In magazinele atasate benzinariilor, stim cu totii, produsele sunt foarte scumpe si nu neaparat de mare calitate. Auchan, care opereaza ca orice hypermarket, cu preturi mici adica, ar putea face o revolutie in domeniu. Daca produsele lor vor fi cele mai ieftine, s-ar putea ca acest lucru sa atraga tot mai multi cumparatori de… benzina.

Un parteneriat interesant pe care il vom urmari indeaproape. In plus, Petrom scapa de administrarea magazinelor atasate si probabil se va multumi cu un procent din vanzarile lunare ale micilor Auchan din propriile benzinarii. Revenind la declaratiile directorului general Petrom mai spunen ca se doreste ” ca in reteaua de statii Petrom sa crestem oferta pentru clientii nostri prin parteneriate, cum ar fi cu Auchan. Este un proiect in stadiul de pilot”. Intrebata de ziaristi daca Petrom intentioneaza sa construiasca benzinarii in parcarile magazinelor Auchan, Mariana Gheorghe a raspuns limpede:  “Nu, va fi invers, magazinele Auchan vor fi in benzinariile Petrom”, potrivit national.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.