Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revolut lansează o nouă ofertă pentru clienţii români: Se majorează temporar suma maximă acordată pentru creditul de consum în lei

www.travelfree.com
card revolut

Revolut lansează o nouă ofertă pentru clienţii români: Se majorează temporar suma maximă acordată pentru creditul de consum în lei.

Revolut Bank lansează o nouă ofertă pentru clienţii români şi majorează la 200.000 lei (+60%) plafonul maxim al sumelor ce pot fi acordate clienţilor care aplică pentru un credit de consum în lei, potrivit unui comunicat al băncii, informează Agerpres.

Oferta este valabilă până la 31 iulie 2023. De la lansarea produsului în România, în august 2022, Revolut Bank a acordat credite de consum în valoare de peste 90 de milioane de euro în moneda locală (446 milioane lei).

"Încă de la lansarea Revolut pe piaţa locală, acum cinci ani, ambiţia noastră a fost - şi a rămas - aceea de a simplifica accesul clienţilor la produse financiare de o calitate excelentă şi cu costuri cât mai avantajoase. Am aflat din cercetările noastre interne şi din studiile în rândul clienţilor cât de importantă este pentru aceştia o relaţie stabilă cu un partener financiar pe termen lung, aşa cum este şi super-aplicaţia noastră. Pentru Revolut, este o prioritate protejarea intereselor clienţilor prin promovarea unor oferte de finanţare responsabile şi care să le confere acestora flexibilitate în obţinerea sumelor necesare, atunci când au nevoie. Această ofertă aniversară este menită să sprijine clienţii noştri în atingerea obiectivelor personale, indiferent de anvergura acestora şi, în egală măsură, este modul nostru de a le mulţumi românilor pentru încrederea acordată în toată această perioadă", a declarat Gabriela Simion, general manager Sucursala Revolut Bank România şi Italia.

Într-un context economic dificil, Revolut le propune clienţilor români una dintre cele mai responsabile şi mai accesibile variante de credit de nevoi personale de pe piaţa locală, cu o rată a dobânzii cuprinse între 7,99% şi maximum 16,99% , dobândă fixă pentru întreaga perioadă de creditare care poate fi de maximum 60 de luni, fără alte condiţii de acordare precum încheierea unei asigurări de viaţă sau transferul venitului în contul Revolut. Creditul de consum se acordă exclusiv în moneda locală şi poate fi accesat şi gestionat de către clienţi direct în aplicaţie prin intermediul unui proces 100% digital.

Tot procesul este simplu, lipsit de birocraţie sau deplasări inutile la bancă, inclusiv etapele de analiză a profilului clientului şi a capacităţii sale de rambursare a împrumutului, fără a se solicita documente tipărite sau alte forme materiale de documentare a cererii clientului. Contractul de credit este semnat cu o semnătură electronică calificată, iar fondurile sunt puse la dispoziţie instant în contul clientului.

"Produsul este disponibil pentru clienţii Revolut rezidenţi în România, care au peste 18 ani, istoric la Biroul de Credit şi realizează venituri din salarii, pensii sau profesii liberale, care pot fi verificate din surse oficiale. Clienţii care au accesat produsele de creditare Revolut pană în prezent au, în medie, un venit lunar cu 50% mai mare decât venitul mediu la nivel naţional. Creditul de consum Revolut se obţine uşor, dar se şi gestionează într-un mod simplu - schimbarea datei pentru plata ratei, obţinerea unui extras, rambursarea anticipată se realizează fără bătăi de cap, fără taxe sau comisioane", a menţionat Cristian Voinea, senior product manager Credite la Revolut.

Revolut s-a lansat oficial pe piaţa din România în mai 2018, cu servicii de plăţi şi operaţiuni de transfer de bani instant. De atunci şi până în prezent, peste 2,8 milioane de clienţi au adoptat aplicaţia financiară.

Din 2018, Revolut a obţinut licenţa bancară pentru a opera în UE, emisă de Banca Centrală Europeană (BCE). Ulterior, compania a depus eforturi pentru a paşaporta această licenţă în cât mai multe pieţe din UE, ajungând la 30 de pieţe din Spaţiul Economic European (SEE), unde are peste 20 de milioane de clienţi (retail şi business). În prezent, Revolut UAB pune la dispoziţia clienţilor servicii de creditare în Lituania, Polonia, Irlanda, România şi Spania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.