Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revoluția promisă de Dominic Fritz în primărie e UN BASM: Timișoara e sufocată de fum, subalternii lui Fritz TAC de o săptămână

dominic fritz

Revoluția promisă de primarul Timișoarei, Dominic Fritz, în administrație a fost o pură poveste de campanie. După ce a scăpat temporar de mirosul de cauciuc de la firma Continental, Timișoara e din nou sufocată, de data asta de un miros înecăcios de fum, care se simte în mai multe zone: pe Bulevardul Cetății, Calea Aradului, strada Gheorghe Lazăr și alte zone din jur.

Deși a sesizat situația primăriei acum o săptămână, știripesurse.ro nu primit niciun răspuns de la administrația Fritz. Între timp, primarul a reușit să se plimbe la București, pe bani publici, însă funcționarii din subordinea sa au rămas la fel de indolenți, deși acesta a promis că îi va disciplina. În această dimineață, administrația Fritz ne-a anunțat, după ce a fost notificată că știrea va apăraea fără o poziție din partea primăriei, că inspectorii au făcut verificări și vor sesiza Garda de Mediu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.