Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revoluție în lumea frumuseții - masca de țesut

Facebook
masca de tesut

Pe lângă prospețime și hidratare, măștile de țesut  oferă un efect excelent de lifting, nutriție, curățare și ajută la combaterea inflamației. Cursul de aplicare a fiecărui tip mască poate avea o durată diferită. Totul depinde de caracteristicile individuale ale pielii, de rezultatele dorite și de problemele caracteristice care trebuie remediate.

Ce sunt măștile de țesut?

Sunt niște șervețele dense din hidrogel sau celuloză, cu deschideri confortabile pentru ochi, nas și buze. Produsele sunt impregnate cu un lichid special, a cărui compoziție va determina gama de efecte cosmetice. Sunt vândute în ambalaje individuale și concepute în principal pentru o singură utilizare, mai rar pentru două. O mască de față aleasă corespunzător consolidează activ starea generală a epidermei, regenerează zonele afectate și activează metabolismele celulare.

Proprietăți benefice:

  • Mobilitate. Sunt comode de utilizat, iar datorită dimensiunii compacte pot fi luate la orice eveniment și în orice călătorie.

  • Performanță de mare viteză. Vă permite să vă pregătiți pentru un eveniment important într-o perioada scurta de timp. Este suficient să o țineți timp de 20 de minute, pentru a asigura un aspect radiant și sănătos.

  • Efect complex. Componentele constitutive ale impregnării activează împreună și, prin urmare, saturează cu vitamine, minerale și alte substanțe utile.

  • Îngrijire individuală. Există multe opțiuni de impregnare. Prin urmare, în funcție de tipul și starea pielii, puteți face cu ușurință alegerea corectă.

  • Uz casnic și profesional.

Modul de utilizare este foarte simplu. După ce o îndepărtezi, nici măcar nu trebuie să te speli pe față. Ingredientele active ale cosmeticelor vor oferi o curățare profesională și un aspect proaspăt pentru o lungă perioadă de timp.

Compoziția are la bază uleiuri nutritive , antioxidanți, vitamine, oligoelemente, extracte de plante, precum și substanțe care rețin umiditatea în straturile superioare ale dermei. În special, măștile pe bază de alge marine, argilă, aloe, rodie, cărbune cosmetic sunt considerate cele mai populare.

Cu extract de rodie

Prezintă efecte antioxidante și anti-îmbătrânire, normalizează producția de sebum, oferă protecție antimicrobiană a stratului superior, crește elasticitatea, elimină pistruii și zonele pigmentate. Datorită conținutului ridicat de acid ascorbic, fitoestrogeni, fier și calciu, masca declanșează procesele naturale de producere a colagenului și previne îmbătrânirea timpurie.

Cărbune

Se distinge prin proprietăți pronunțate de curățare. Eventual „extrage” diverse particule poluante din epidermă, oferindu-i un aspect bine îngrijit și proaspăt. Au devenit o adevărată tendință de frumusețe în lupta împotriva strălucirii uleioase și a punctelor negre. Nivelează perfect structura, făcând-o netedă și mată.

Aloe Vera

O alegere perfectă pentru pielea uscată, normală și sensibilă. Hidratează și ameliorează diferite tipuri de iritații și roșeață. Extractul de aloe oferă, de asemenea, efectul antiseptic și astringent necesar după peeling pe vreme geroasă.

Colagen

Măștile cu această componentă stimulează sinteza propriului colagen, datorită căruia microrelieful este netezit, tonusul și elasticitatea cresc, iar ridurile fine devin aproape invizibile. Produsul face dermul elastic și catifelat.

Cu acid hialuronic

Are un efect de hidratare prelungit și de lifting pronunțat. Acidul hialuronic hidratează profund, hrănește perfect și redă volumul.  Produsele cosmetice pot fi utilizate în orice zonă a feței, inclusiv în zona periorbitală, a frunții și în jurul ochilor.

Reguli de selecție

Puteți alege în funcție de compoziția impregnării. De asemenea, trebuie să luați în considerare calitatea produsului. Ambalajul trebuie să fie marcat clar cu mărcile de certificare, data emiterii și perioada recomandată în care produsele cosmetice pot fi folosite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.