Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rex Tillerson, o nouă 'lovitură' după concedierea sa neprotocolară pe Twitter. Ce apare pe site-ul Departamentului de Stat

Time
Rex Tillerson

Rex Tillerson a ”dispărut” de pe site-ul Departamentului de Stat, după ce concedierea sa neprotocolară pe Twitter a intrat în vigoare în weekend, relatează The Associated Press, conform news.ro.

Link-ul ”secretarul de Stat Tillerson”, care se afla în partea de sus a paginii de primire a website-ului www.state.gov a dispărut în noaptea de sâmbătă spre duminică şi a fost înlocuit cu ”secretar de Stat”.

Accesarea lui conduce către un anunţ potrivit căruia adjunctul secretarului de Stat John Sullivan ”a devenit secretar de stat interimar din 1 aprilie 2018”.

Într-o fotografie postată pe această, Sullivan îşi semnează documentele prin care a fost numit adjunct în iunie 2017, însă nu este prezentată vreo explicaţie cu privire la schimbarea conducerii instituţiei.

ULTIMA ORĂ - Kovesi, verificată de Inspecția Judiciară în scandalul protocoalelor. Șefa DNA, acuzată de minciună

De asemenea, linkurile către discursurile, vizitele şi alte evenimente la care a participat Tillerson conduc acum către cele ale lui Sullivan.

Link-ul către biografia lui Tillerson, al 69-lea secretar de Stat, conducea către mesajul ”ne pare rău, pagina nu poate fi găsită”.

După ce a fost informat cu privire la acest lucru, Departamentul de Stat a restabilit legătură, iar o pagină de arhivă dedicată mandatului lui Tillerson a fost activată.

Preşedintele Donald Trump l-a concediat pe Rex Tillerson printr-un mesaj postat pe Twitter, pe 13 martie, însă plecarea sa a fost anunţatăoficial pe 31 martie.

Sullivan urmează să deţină postul de secretar de Stat până când succesorul lui Tillerson, directorul CIA Mike Pompeo, va fi confirmat în funcţie de către Senat, eventual către sfârşitul acestei luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.