Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rezervările anticipate ale turiștilor din România pentru destinații grecești la nivel mai înalt decât cele din 2019

Organizatia Elena de Turism
Grecia vacanta mare

Există un mare interes din partea turiștilor români să viziteze Grecia, care se numără printre opțiunile lor de top, după cum a demonstrat-o participarea Oficiului Elen de Turism (EOT) la Târgul Internațional de Turism TTRI România.

Mesajele primite de EOT pentru sezonul turistic din acest an au fost deosebit de pozitive la Târgul Internațional de Turism TTRI România, care s-a desfășurat la București, în perioada 23-26 februarie. Potrivit estimărilor agenților români de turism, Grecia este de așteptat să fie în prim plan în sezonul turistic 2023, întrucât rezervările sunt deja mai multe decât anul trecut și la un nivel mai ridicat decât în ​​2019, relatează Business Dailly preluat de rador.

Oficiul Elen de Turism a participat cu un stand de 108 m2 și 12 co-expozanți (Regiunile Macedonia Centrală, Macedonia de Est și Tracia, Tesalia, Grecia Centrală, Grecia de Vest, Insulele Ionice și Creta, Organizația Turistică Halkidiki, Primăria Volos, Camera de Comerț Trikala și companiile hoteliere Grecotel și Zeus International).

Evenimente de promovare a turismului în Grecia

Între timp, Serviciul Extern al EOT România a organizat o serie de activități la standul EOT care, pentru încă un an, au făcut din Grecia centrul de interes pentru publicul și profesioniștii care au vizitat târgul. În plus, a fost organizat un amplu eveniment de întâlniri de afaceri (B2B) cu o durată de patru ore, la care au participat aproximativ 80 de firme din domeniul turismului din Grecia și România și care a fost cel mai mare eveniment profesional și de afaceri din cadrul târgului.

Celelalte acțiuni realizate de Biroul EOT din România au promovat Grecia și destinațiile turistice grecești în mass-media și pe rețelele sociale românești, inclusiv prin reportaje realizate la standul EOT de rețelele de televiziune importante din România (postul public de televiziune TVR, prima rețea de televiziune la audiența generală Antena 1, Prima Tv și Realitatea Plus, al doilea post de televiziune la categoria rețelelor de știri), ca urmare a unei invitații adresate în acest sens de Biroul din România al EOT.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.