Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rezolvă singur problemele telefonului Samsung: aplicația 'Self Repair Assistant' te face meșterul propriului telefon

cnet.com
telefon samsung

Ai probleme cu telefonul tău Samsung şi trebuie să îl repari? În curând, s-ar putea să rezolvi problema fără să fie nevoie să mergi la un centru autorizat. Sud-coreenii pregătesc lansarea unei aplicaţii speciale – „Self Repair Assistant”.

Samsung a făcut o cerere de înregistrare a mărcii comerciale pentru o nouă aplicație care a stârnit zvonuri că firma ar putea lua fața companiilor specializate precum iFixit. Depunerea mărcii comerciale, printre altele, face referire la o nouă aplicație „Self Repair Assistant”.

Depunerea mărcii comerciale descrie „Samsung Self Repair Assistant” ca fiind un „software pentru telefoane mobile necesar pentru autoinstalarea și autoîntreținerea ceasurilor inteligente, a tabletelor, a telefoanelor mobile și a căștilor”. Se presupune că Samsung Self Repair Assistant ar trebui să ofere „servicii de consultanță și informații referitoare la autoinstalarea și autorepararea” diferitelor tipuri de dispozitive mobile, relatează BGR.

În cazul în care compania va lansa o astfel de aplicație, Samsung Self Repair Assistant ar putea ajuta compania să își extindă programul de autoreparare lansat în vara acestui an.

La lansare, programul de autoreparare Samsung a acoperit doar câteva dispozitive, inclusiv seria Galaxy S20, trio-ul Galaxy S21 și Galaxy Tab S7+. Și nu s-au schimbat prea multe de atunci. Acestea rămân singurele dispozitive acoperite de program.

Samsung este a doua mare companie de telefoane care lansează un program de autoreparare. Apple și-a lansat deja propriul program de autoreparare și continuă să adauge dispozitive pentru care clienții pot achiziționa piese și unelte pentru a face propriile reparații, în loc să le ducă la un Apple Store sau la un alt reparator.

Dacă va lansa o astfel de aplicație, Samsung Self Repair Assistant ar putea permite companiei să susțină mai multe dispozitive pentru auto-reparare mai rapid.

De asemenea, reprezintă o amenințare pentru companiile de reparații terțe, precum iFixit, a căror activitate se bazează pe faptul că ajută clienții să își repare singuri dispozitivele. Cu o aplicație Self Repair, Samsung ar putea căuta să intre în această afacere, informează gadgetreport.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.