Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră! Rezultatul analizelor SPP în cazul plicului primit de Diana Șoșoacă

Agerpres
Diana Sosoaca

Rezultatul analizelor biologice, chimice şi de radiaţii ionizate efectuate în laboratoarele Serviciului de Pază şi Protecţie (SPP) în cazul plicului primit de senatoarea Diana Şoşoacă sunt negative, potrivit unor surse.

"În urma analizelor efectuate în laboratoarele SPP - analize biologice, chimice şi de radiaţii ionizate - rezultatul este negativ. La analizele biologice nu s-a evidenţiat existenţa unor agenţi periculoşi, la analizele chimice rezultatele se încadrează în parametri normali, iar în ceea ce priveşte analizele de radiaţii ionizate valorile se încadrează în valori normale", au precizat sursele citate, pentru AGERPRES.

Context

Senatoarea Diana Iovanovici - Şoşoacă a declarat, marţi, după ce cu o zi în urmă a fost informată de SPP că a primit un plic "suspect", că nu s-a mai confruntat vreodată cu această situaţie şi că ar fi vorba de "o răzbunare a sistemului pe care îl atacă de patru ani".

Ea a amintit că luni dimineaţă a fost informată de SPP că a primit un plic "suspect" care conţine "o substanţă granulată". Şoşoacă a spus că plicul a rămas pentru analiză şi se va interesa de rezultat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.