Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rezultate din Liga Zimbrilor: CSM Făgăraș a învins-o pe Poli Timișoara, Dunărea Călărași nu s-a prezentat, CSM București a câștigat

Federatia Romana de Handbal
handbal

Liga Zimbrilor programează miercuri și joi cea de a 14-a etapă a campionatului, organizată sub formă de turneu, la Sfântu Gheorghe. Prima surpriză a etapei vine din meciul CSM Făgăraș - Poli Timișoara, câștigat de ardeleni cu 25-24.

Dunărea Călărași e la a treia neprezentare consecutivă din cauza Covid 19, scrie mediafax.ro.

Citește și: CTP amendă usturătoare pentru jignirile aduse Bisericii Ortodoxe Române

În primul meci al zilei CSM București a trecut de CSM Vaslui cu scorul de 35-33 (17-12). Meciul a fost echilibrat în prima sa parte, bucureștenii reușind să se desprindă pe finalul primei reprize, pe fondul unui șir de ratări ale moldovenilor. În partea secundă Campos&Co au condus și cu 6 goluri avans, vasluienii neizbutind să se mai apropie periculos, pentru o posibilă revenire.

Primul rezultat surprinzător al etapei a venit din partea elevilor conduși de Raul Fotonea, CSM Făgăraș învingând pe mai bine cotata Poli Timișoara cu 25-24 (10-13). După primă repriză în care bănățenii au avut chiar 4 goluri avans, CSM a revenit în partea secundă și a egalat după doar 5 minute (15-15, min. 35). S-a mers apoi cap la cap până la 21-21, când ardelenii au trecut în avantaj. Finalul de meci a fost sărac în goluri, Poli ratând 5 ocazii de a egala. Cu toate că nu au marcat nici un gol în ultimele 6 minute, făgărășenii s-au apărat agresiv și au menținut poarta intactă, chiar cu prețul a două eliminări de câte 2 minute. De menționat că de la timișoreni au lipsit internaționalii Cristi Fenici și Marius Sadoveac. Victorie la un gol și CSM Făgăraș e pe 9, la două puncte de zona play-off-ului.

Citește și: CCR a hotărât: Legea care interzice referirea la identitatea de gen în şcoli este neconstituţională

În alt meci, Steaua Bucureşti a pierdut cu CSM Focşani, 26-29. Miercuri mai trebuia să se desfășoare partida dintre CSU Suceava și AHC Dunărea Călărași. Dunărenii nu s-au prezentat la meci din cauza Covid 19 și conform noului regulament al federației de specialitate, vor pierde cu 10-0. Dunărea se află la a treia etapă consecutivă în care nu s-au prezentat la un meci de campionat.

Miercuri mai sunt programate alte două partide, urmând ca joi să se desfășoare derby-urile dintre Dobrogea Sud Constanța și Potaissa Turda și cel dintre Minaur Baia Mare și Dinamo București.

Citește și: Cutremur în SPP! Au fost schimbați toți șefii! Capul gărzii pretoriene a lui Klaus Iohannis, uns la conducerea unei structuri! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.