Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rezultate în Conference League: Lech Poznan, AC Fiorentina şi Basel s-a calificat în sferturi

uefa.com
conference league

Echipa poloneză Lech Poznan a învins joi, în deplasare, scor 3-0, formaţia suedeză Djurgarden, în manşa secundă din Conference League. Echipa AC Fiorentina a învins pe Sivasspor, scor 4-1, şi s-a calificat în sferturile Conference League, acolo unde merge şi Basel.

Lech Poznan a câştigat meciul din Suedia cu trei goluri marcate în ultimul sfert de oră de joc, când gazdele erau în zece după eliminarea lui Danielsson, şi s-a calificat în sferturile Conference League cu scorul general de 5-0.

AC Fiorentina a învins pe Sivasspor la Sivas după ce gazdele au condus cu 1-0. Cabral a egalat până la pauză, iar în repriza secundă italienii au mai înscris de trei ori, iar Sivasspor a avut un jucător eliminat, pe Hakan Aslan.

FC Basel a reuşit să se califice în sferturile competiţiei după ce a revenit de la 0-2 la Bratislava, cu Slovan. Amdouni a egalat în minutul 90+3 şi a dus meciul în prelungiri. La Basel scorul a fost tot 2-2, astfel încât calificarea s-a decis la lovituri de departajare după ce în cele două reprize de prelungiri nu s-a marcat nici un gol. Basel s-a impus cu 4-1 la penaltiuri şi s-a calificat în faza următoare.

Rezultate înregistrate joi în meciurile manşei secunde din optimile Conference League:

Slovan Bratislava – FC Basel 2-2 (Abubakari 11, Kucka 17 / Calafiori 53, Amdouni 90+3); FC Basel s-a impus cu 4-1 la lovituri de departajare.

Djurgarden – Lech Poznan 0-3 (Marchwinski 77, Kvekveskiri 90+1, Skoras 90+2);

Sivasspor – AC Fiorentina 1-4 (Erdogan Yeşilyurt 35 / Cabral 44, Milenkovic 62, Goutas 78 autogol, Castrovilli 89).

Tragerea la sorţi a meciurilor din sferturile şi semifinalele Conference League va avea loc în ziua de 17 martie, iar faza sferturilor a fost programată pentru luna aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.