Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rezultatele înregistrate la C.E. de Handbal Masculin

Federatia Romana de Handbal
handbal

Se cunosc 11 din cele 12 echipe naționale care continuă bătălia pentru medalii la Campionatul European de Handbal Masculin 2020, după șase zile pline de meciuri. În acest moment avem și formula finală a primei grupe principale, potrivit Mediafax.

Marți, la Viena, Trondheim și Malmo a fost o zi mai liniștită, în care favoritele au confirmat calculele hârtiei. Austria a câștigat Grupa B, după ce a învins Macedonia de Nord cu scorul de 32-28. Victoria gazdelor a fost mult mai categorică, având în vedere că au condus la 10 goluri diferență pe parcursul reprizei a doua. Tripleta Bilyk – Brozovic – Weber a fost din nou la înălțime, contribuind cu 18 goluri.

Austria începe în grupa următoare cu două puncte și merge alături de Cehia, care a învins Ucraina într-o partidă decisivă cu 23-19.

Accident MORTAL - Au intervenit o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și 10 pompieri

În Grupa D, Norvegia a forțat atât cât a fost nevoie pentru a-și adjudeca lupta pentru locul 1 cu Portugalia, scor 34-28. Lusitanii nu au mai reușit să repete evoluția din partida cu Franța, dar avansează la rândul lor în Main Round. Sander Sagosen (Norvegia) a marcat doar 5 goluri. Într-un alt joc fără miză, Franța a învins Bosnia cu 31-23.

În Grupa F, Slovenia și Suedia au confirmat așteptările în ultima zi și s-au calificat în grupele principale. Ecuația s-a rezolvat chiar de la primul joc al zilei, după ce Slovenia a dispus de Elveția cu 29-25. Vedeta Bombac nici nu a jucat, în timp ce alte vedete ale lui Ljubomir Vranjes au stat mai puțin de 30 de minute în teren. În fine, Suedia a învins Polonia cu 28-26, dar merge mai departe cu zero puncte.

S-au mai calificat în Main Round: Croația și Belarus (grupa A), Spania și Germania (Grupa C), Islanda (Grupa E). Miercuri se decide și ultima calificată în Grupa E, după jocurile Islanda – Ungaria (19:15) și Danemarca – Rusia (21:30).

La ora asta, Grupa M1 pornește de la situația: 1. Croația – 2p, 2. Spania – 2p, 3. Austria – 2p, 4. Cehia – 0p, 5. Germania – 0p, 6. Belarus – 0p.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.