Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rezultatele ultimei etape din Liga Campionilor - Victorie chinuită pentru Mircea Lucescu

liga campionilor

Meciurile ultimei runde din Champions League, grupele E, F, G și H s-au jucat marți seara, stabilind echipele calificate în primăvara compețiției.

Înainte de această etapă se știa deja că Chelsea și Sevilla (Grupa E), Dortmund (Grupa F), Barcelona și Juventus (Grupa G) sunt calificate matematic.

RB Leipzig și Manchester United au oferit partida serii la concurență cu Barca - Juve.

Dracii roșii au făcut o primă parte de meci dezastruoasă, fiind conduși încă din minutul 13 cu 2-0. Nemții au majorat în minutul 69 la 3-0 și meciul părea încheiat. Englezii au primit apoi în minutul 80 un penalty pe care l-au valorificat pentru 3-1 și au mai punctat o dată, peste numai 2 minute (3-2). Finalul de meci a fost de mare angajament, dar tabela a rămas neschimbată, consfințind calificarea celor de la Leipzig.

În confruntarea vedetă a serii, dintre Barca și Juve, lucrurile s-au desfășurat oarecum similar. Torinezii au reușit să facă 0-2 până în minutul 20, unul din goluri fiind marcat de Ronaldo de la punctul cu var. La scurt timp după pauză, același Ronaldo a mai transformat o lovitură de pedeapsă, închizând tabela și ducând pe Juve pe primul loc în grupă.

Mircea Lucescu a obținut o victorie dificilă cu 1-0 pe teren propriu, împotriva maghiarilor de la Ferencvaros și și-a calificat echipa în faza eliminatorie a Europa League.

Meciul dintre PSG și Basaksehir a fost întrerupt în minutul 16, după ce turcii au ieșit de pe teren, acuzând că arbitrul de rezervă Sebastian Colțescu ar fi folosit expresi rasiste la adresa unui membru al stafului. La indicațiile UEFA, meciul va fi reluat.

În urma meciurilor de marți seara și-au asigurat calificarea în primăvara competiției Chelsea și Sevilla (Grupa E), Dortmund și Lazio (Grupa F), Juventus și Barcelona (Grupa G), respectiv RB Leipzig și PSG.

De pe locul 3 vor continua în Europa League Krasnodar, Club Brugge, Dinamo Kiev și Manchester United.

Rezultatele zilei de marți:

Lazio - FC Bruges - 2-2
Zenit Sankt Petersburg - Borussia Dortmund 1-2
Chelsea- FC Krasnodar 1-1
Rennes - FC Sevilla 1-3
FC Barcelona - Juventus Torino 0-3
Dinamo Kiev - Ferencvaros 1-0
PSG - Istanbul Başakşehir
RB Leipzig - Manchester United 3-2

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.