Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rică Răducanu vorbește de 'magie neagră' în Giulești după startul dezastruos al Rapidului în Superliga: A ajuns nevastă-mea să facă mişto de mine

Radu Pop
Inquam Photos/ Octav Ganea
Rapid Rică Răducanu

Rică Răducanu vorbește de 'magie neagră' în Giulești după startul dezastruos al Rapidului în Superliga: A ajuns nevastă-mea să facă mişto de mine

Fostul portar al Rapidului, o legendă în Giuleşti, Rică Răducanu, a vorbit de începutul foarte greoi de campionat al echipei sale favorite.

„Mai nou, până și nevastă-mea face mișto de mine! După cel mai recent meci, a ajuns să mă întrebe dacă ăștia de la Rapid mai știu regulile fotbalului. . Ei, ce-i poți răspunde, după ce am devenit maeștri în arta autogolurilor. Nici eu nu făceam asemenea giumbușlucuri”, a spus el cu doză mare de amărăciune în glas, potrivit romaniatv.net.

Rică Răducanu crede că echipa sa de suflet trece printr-o perioadă de „magie neagră”

„Parcă am fi blestemați să trecem printr-o perioadă de magie neagră. Poate suntem ghinioniști, poate asta e valoarea actuală, poate puțin din ambele! Cert este că facem haz de necaz, cum am mai făcut noi și altădată, dar mă tem pentru ce va veni. Aș zice că încă stăm bine, dar să nu cumva să ne ușchim din prima ligă, dacă nu ne vom trezi la timp.

Pe vremea mea, nu erau jucători cu carte, ca acum, dar când intram pe teren deveneam doctori docenți, tată…”, susține același Rică Răducanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.