Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RIDICOL Doi polițiști din cadrul IPJ Timiș au fost BĂTUȚI cu nuiaua de Ionel Boldea - Pe modelul Lepa, au mers să prindă CRIMINALUL neînarmați

ionel boldea

Respectarea procedurilor în cazul intervențiilor pare să fie misiune imposibilă pentru polițiștii din cadrul IPJ Timiș. Doar în ultimele luni, un agent al inspectoratului a refuzat să trimită un echipaj la un apel 112 prin care un bărbat anunța că este atacat de un om care îi taie ușa cu o drujbă. Agentul de poliție a trimis un echipaj abia la al doilea apel. La sosirea oamenilor legii, bărbatul care sunase la 112 fusese deja ucis cu drujba.

Citește și: Codrin Ștefănescu a IZBUCNIT pe Raportul GRECO: 'Concluzie ilogică și bizară. Bine că nu ne cer să ne desființăm'

La câteva luni distanță, așa cum se arată clar în raportul IGPR, polițiștii din Timiș au mers neînarmați și fără veste antiglonț să îl ridice pe Marcel Lepa, un infractor periculos, condamnat la închisoare. Ca urmare a operațiunii conduse defectuos, polițistul Cristian Amariei - chemat în ajutorul polițiștilor care au descins neînarmați și fără veste antiglonț, prezente în dotare, la locația unde se afla suspectul - a fost ucis de Lepa. IGPR a pornit o anchetă și în prezent șapte șefi din IPJ Timiș sunt cercetați, alături de doi agenți.

COMIC - Polițiști bătuți cu nuiaua de criminalul pe care l-au așteptat să se spele înainte de reținere

Moartea violentă a lui Amariei pare să fi fost uitată rapid de polițiștii din Timiș. Criminalul din Făget, care a șocat întreaga țară, a fost lăsat liber de oamenii legii în mod complet halucinant. După ce a ucis un om, a băgat în comă o femeie și a rănit alte câteva persoane în periplul său, Ionel Boldea a fost prins de doi polițiști din cadrul IPJ Timiș acasă la un prieten de-al său. Deși știau că Boldea a ucis un om, cei doi l-au așteptat să se spele. Ce a urmat depășește scenariul oricărui film de comedie cu polițiști. Cei doi agenți, din care unul neînarmat, au fost luați la bătaie de criminalul din Făget. Aceștia nu s-au ales cu pumni și picioare ca și victimele lui Boldea, dar au fost puși la punct cu o nuia. După ce au luat bătaie de la criminalul lângă care au stat ca să se spele, polițiștii l-au scăpat pe Boldea, care a fugit. Oamenii legii au tras și focuri de armă în semn de avertisment, însă Boldea nu s-a speriat, văzându-și de drum. Doar norocul a făcut ca din cauza inconștienței polițiștilor din Timiș Boldea să nu facă noi victime.

Criminalul a fost prins dimineața de oamenii legii. Atitudinea umilă a acestora a continuat chiar și după o noapte de căutări. Pe filmare se aude cum polițiștii i se adresează criminalului cu apelativul 'Nelule' cerându-i să stea liniștit, ba purtând chiar o conversație cu el. Ordinea e restabilită de polițiștii de la trupele speciale SAS, care îl somează pe Boldea să vorbească doar când e întrebat, impunându-și astfel autoritatea în fața infractorului care le-a bătut colegii cu o nuia și mai apoi le-a scăpat printre degete. Deși sunt bine cunoscute la nivelul IPJ Timiș, acțiunile polițiștilor nu fac încă subiectul unei anchete interne, inspectoratul precizând pentru ȘTIRIPESURSE.ro. că se fac verificări generale privind modul de acțiune. Amintim că Boldea a ucis în total doi oameni, fiind drogat, la data comiterii atacurilor cu cocaină, amfetamine și cannabis.


 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.