Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Riscurile celebrității: Rihanna a chemat poliția după ce un bărbat a încercat să-i pătrundă în domiciliu să o ceară de soție

Rihanna superbowl

Un bărbat a fost arestat după ce a călătorit peste 3.500 de kilometri pentru a încerca să o ceară în căsătorie pe Rihanna, în locuința ei din Beverly Hills, conform Mediafax.

Poliția a fost chemată joi la casa din Beverly Hills a Rihannei, după ce un bărbat a încercat să se strecoare în casă pentru a o cere în căsătorie.

TMZ a relatat că bărbatul a călătorit peste 3.500 de kilometri din Carolina de Sud pentru a se așeza în genunchi în fața cântăreței, dar a fost oprit de către echipa de securitate a acesteia pe aleea de acces.

Poliția a fost chemată apoi, iar bărbatul a fost arestat pentru violare de domiciliu, a relatat Page Six.

TMZ a precizat că acesta a fost eliberat de poliție după ce a fost interogat, dar i s-a cerut să plece și i s-a spus să nu se mai întoarcă.

Nu se știe dacă Rihanna, care este însărcinată cu cel de-al doilea copil al ei și al rapperului A$AP Rocky, se afla acasă în momentul incidentului. Nici Departamentul de Poliție din Los Angeles și nici reprezentanții Rihannei nu au răspuns imediat la solicitările de comentarii.

Precedent

Aceasta nu este prima dată când cineva apare neinvitat în casa Rihannei.

În 2018, un bărbat pe nume Eduardo Leon a fost arestat după ce a pătruns în locuința din Hollywood Hills a cântăreței și a așteptat acolo peste 12 ore.

Leon, în vârstă de 27 de ani la acea vreme, a sărit un gard, a intrat în casa Rihannei și a rămas peste noapte. Potrivit TMZ, intrusul și-a despachetat o geantă și a început să-și încarce telefonul după ce a pătruns în proprietate.

Rihanna nu era acasă în acel moment, dar asistenta ei l-a găsit pe Leon a doua zi și a sunat la poliție.

Leon a declarat ulterior poliției, potrivit TMZ, că se afla acolo pentru a face dragoste cu Rihanna. El a fost acuzat de hărțuire, spargere, vandalism - toate infracțiuni - și un delict minor de rezistență la arestare din cauza incidentului la un tribunal din Los Angeles.

Potrivit TMZ, în 2021, poliția a fost chemată din nou la casa Rihannei din Los Angeles după ce a fost anunțată că un intrus a pătruns pe proprietatea ei. TMZ a precizat că intrusul a fugit până la sosirea poliției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.