Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rihanna, premiată pentru întreaga carieră la gala MTV Video Music Awards

vulture.com
rihanna

Vești bune pentru Rihanna. Reprezentanţii postului MTV au anunțat că artista va primi un premiu pentru întreaga carieră la gala MTV Video Music Awards 2016, ce va avea loc pe 28 august, la New York, SUA, la Madison Square Garden.

Cântăreața va primi premiul „Michael Jackson Video Vanguard”, care este cea mai importantă recunoaştere din industria video-muzicală, ce oglindeşte nu numai rolul important îndeplinit de artist în viaţa muzicală, ci şi în lumea filmului, modă şi în cultura muzicii pop şi, totodată, îi premiază activitatea filantropică.

Rihanna, în vârstă de 28 de ani, care duminică va concerta în România, în Piața Constituției, a mai câştigat anterior două premii VMA, pentru cel mai bun video muzical al anului.

Cântăreaţa din Barbados are până în prezent peste 61 milioane de albume vândute. Starul are şi o fundaţie caritabilă în Barbados, Fundaţia Clara Lionel, şi, totodată, susţine o serie de activităţi culturale, care au ca scop îmbunătăţirea serviciilor de sănătate.

Totodată, cântăreața a mai primit patru nominalizări în acest la premiile VMA: pentru melodia „Work”, pe care a pregătit-o împreună cu rapperul canadian Drake, precum şi pentru melodia „This Is What You Came From”, la care a lucrat alături de Calvin Harris. Premiul Vanguard a fost decernat anul trecut lui Kanye West, iar anterior l-au mai primit şi Michael Jackson, Britney Spears şi Justin Timberlake.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.