Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rihanna revine la muzică cu single-ul 'Lift Me Up'

Billboard
rihanna

După succesele în modă şi în industria cosmetică, dar şi după primul ei copil, superstarul mondial Rihanna se întoarce la muzică cu piesa principală de pe coloana sonoră a viitorului film Marvel, potrivit unui comunicat dat publicităţii miercuri, informează AFP.

Punând capăt la şase ani de tăcere ca artistă solo, vedeta în vârstă de 34 de ani lansează vineri piesa "Lift Me Up", care va apărea în "Black Panther: Wakanda Forever". Cea mai recentă producţie Marvel va fi proiectată peste două săptămâni în cinematografele din întreaga lume, informează Agerpres.

Ultima piesă solo a Rihannei - "Love on the Brain"- a fost lansată în 2016.

"Lift Me Up", din care câteva note au fost dezvăluite pe reţelele de socializare, va fi lansată prin intermediul casei de discuri Westbury Road aparţinând artistei.

Interpreta hiturilor "Umbrella" şi "Diamonds" va anima, pe 12 februarie 2023, în Arizona, concertul din pauza Super Bowl - finala campionatului de fotbal american (NFL) fiind cel mai urmărit eveniment anual la televiziune din SUA.

Fanii înfocaţi ai Rihannei au cerut cu insistenţă, de ani de zile, cel de-al nouălea album al cântăreţei, despre care vedeta a dezvăluit că va fi "infuzat cu reggae" şi a lăsat să se înţeleagă încă din 2019 că este aproape gata.

Cântăreaţa din Barbados a pus de câţiva ani muzica pe planul secund pentru a se concentra cu succes pe modă, dar şi pe cosmetice, marca sa Fenty fiind cea care propulsat-o la statutul de miliardară.

Rihanna şi partenerul ei, rapperul A$AP Rocky, au împreună un copil, născut în luna mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.