Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rihanna se gângește la companiile de modă pe care le-a înființat ca la copii

vulture.com
rihanna

Solista Rihanna consideră companiile de modă pe care le-a înființat un fel de copii ai săi, arată Smart on Trend păstrând în playlistul zilei un loc special pentru piesele cântăreței, potrivit Mediafax.ro.

Cântăreața a înființat două companii specializate în modă, Savage X Fenty și Fenty. Rihanna insistă că iubește în mod egal cele două companii.

Citește și: OFICIAL Majorarea pensiilor și dublarea alocațiilor nu se regăsesc în programul de guvernare al Cabinetului Orban II. Ținta de deficit - 3,6%, în 2020

"E ca atunci când ai doi copii dar unul e nou născut, iar celălalt are trei ani. Au nevoie de atenție în mod diferit și au nevoie de intimitate în alte moduri”, arată cântăreața.

Rihanna, în vârstă de 31 de ani, a arătat și că în cea mai recentă colecție realizată pentru Fenty este hotărâtă să conceapă haine care nu sunt separate pentru fiecare gen.

Rihana este cântăreață, actriță și femeie de afaceri. Este considerată unul dintre muzicienii cei mai de succes ai ultimelor decenii, cifrele sale de vânzări depășind 250 de milioane de discuri. Este fondatoarea Fundației ”Clara Lionel” șia a mărcii de cosmetice Fenty Beauty dar și a casei de modă Fenty în cadrul LVMH Moët Hennessy – Louis Vuitton.

Piesele interpretate de Rihana se aud la Smart On Trend. Playlistul poate fi auzit aici: https://www.smartradio.ro/radio/on-trend/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.