Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rio de Janeiro găzduieşte celebrul său Revelion de pe plaja Copacabana fără restricţii, pentru prima dată de la pandemie

www.restless.ro
Copacabana

Rio de Janeiro găzduieşte celebrul său Revelion de pe plaja Copacabana fără restricţii pentru pentru prima dată de la pandemia de coronavirus, a anunţat miercuri primarul oraşului, Eduardo Paes, în cadrul unei conferinţe de presă, potrivit DPA.

Petrecerea de Revelion din metropola braziliană este una dintre cele mai ele mai faimoase din lume şi atrage anual milioane de turişti în "Oraşul Minunat" aflat la malul mării, potrivit Agerpres.

Focurile de artificii sunt lansate de pe plute în golful Atlanticului, iar muzicieni, trupe şi DJ cântă pe mai multe scene de pe plaja Copacabana.

Petrecerea nu a avut loc în 2020 - şi nici sărbătoarea online planificată alternativ, unde concertele urmau să fie transmise pe internet - deoarece plajele oraşului au fost închise.

Anul trecut, sărbătoarea oficială a fost, de asemenea, anulată, însă au avut loc focuri de artificii şi petreceri private pe plajă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.