Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ritual MAFIOT la vârful Ministerului de Interne

national.ro
mafia 1

Imagini revoltătoare cu șefi din Ministerul de Interne. Stau la masă ca niște „nași” bând sictiriți din pahare la o masa, in timp ce un altul (mai mic în grad și funcție) omul ingenuncheaza in fata lor, isi impreuneaza mainile a rugaciune si, cu lacrimi in ochi, probabil ca implora mila. Scena este parcă copiata la indigo dupa ritualul sicilian prin care capii „Cosei Nostra” ii umilesc pe cei pe care ii acuza ca „le-a gresit”! Numai ca fotografiile au intrat pe mâna presei și așa aflăm cu toții despre oamenii care ar trebui să asigure protecția și securitatea cetățeanului.

Digi 24 îl SOMEAZĂ pe Dragoș Pătraru: 'Îl vom da ÎN JUDECATĂ' / VIDEO

Imaginile te socheaza chiar daca nu cunosti cine sunt cei din fotografii.

”Dar ce-ai putea simti daca la masa s-a afla chestorul Gelu Oltean, pe vremea cand era chiar seful serviciului secret al Ministerului de Interne? Si daca in camera era si chestorul Ioan Buda, fost secretar de stat al MAI si actualul inspector sef al Politiei de Frontiera? Si chestorul Marcel Ardelean, seful Directiei de Supraveghere si Controlul Trecerii Frontierei si cel care era atasatul MAI la Paris in perioada cand la Ambasada Romaniei in Franta s-a votat pro-Basescu intr-un ritm pe care nu l-ar reusi nici robotii? Si alti ofiteri superiori, chiar sefi de structuri din IGPFR, dintre care unii, ce-i drept, intorc capul, jenati si ei de scena terifianta ce se petrecea la ultimul etaj al chiar sediului central al Politiei de Frontiera! Acolo unde credeau ca nu pot fi „luati” pe tehnica decat din spatiu… Iar daca ancheta interna pe care cu siguranta o va declansa conducerea actuala a MAI va confirma ca omul din genunchi nu este nici vreu infractor marunt care cere mila „gaborilor”, nici vreun ospatar care a turnat vin pe meseni, ci chiar comisarul sef Aurelian Miu, insusi seful Serviciului Control din IGPFR! Adica omul care ar trebui sa-i controleze pe cei in fata carora ingenuncheaza, probabil cerandu-si iertare pentru ca o fi verificat pe vreun protejat”…, notează jurnalistul Cătălin Tache care publică lovitura jurnalistică în National.

content-image

sursa foto: national

Imaginile care cu siguranta vor zgudui Ministerul de Interne pentru ca imaginile sunt chiar dintre-un sediu al unei arme din MAI - Inspectoratul General al Poliției de Frontieră (IGPFR), ”la etajul sase, acolo unde este „popota” bine cunoscuta de multi dintre initiatii sistemului.

content-image

sursa foto: national

De reținut că sediul IGPFR este lipit de cel al DGIPI (fostul Doi și un Sfert) iar personajul central al fotografiilor este chiar chestorul Gelu Oltean, chiar din zilele când conducea temutul serviciu.

Ce oare știa Gelu Oltean despre păcătosul care i-a căzut în genunchi și mai ales ce teamă sau ce știau cei care erau de față și nu au intervenit să oprească umilirea ditamai șefului Serviciul Control al Poliției de Frontieră? Se spune că protejatul lui Virgil Ardelean (Vulpea) a instaurat în Ministerul de Interne o adevărată teroare.

Acesta ar fi ordonat chiar filarea paralela a procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie si a politistilor judiciari, pentru a vedea pe urmele cui se afla acestia pentru a anunta din timp daca exista vreo problema, mai notează jurnalistul Cătălin Tache.

El mai noteaza despre chestori trasi in toalete de pe chiar culoarele ministerului pentru a fi intimidati cu diverse imagini sau chiar de sefi de structuri infomative care, neexecutand ordinele lui Gelu, erau pusi sa se interneze la psihiatrie pentru ca astfel sa le fie distruse definitiv carierele. Iar tocmai din aceasta perioada de glorie a „Doi s’ un sfert” provin si aceste fotografii. In care socant este atat ritualul, dar si faptul ca acesta se desfasoara intr-un sediu oficial al IGPFR, in chiar fata unora dintre conducatorii  Politiei de Frontiera! Chiar daca acestia, cu o singura exceptie, ce-i drept, intorc capetele sau isi pleaca neputinciosi privirile, cum ar putea declara martorii ca ar fi facut inclusiv seful lor…

Asteptăm cu interes reacția ministrului de Interne.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.