Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rivaldo, fostul mare jucător de la FC Barcelona, despre noua senzație din fotbal: 'Este devreme să-l comparăm pe Ansu Fati cu Lionel Messi'

www.thesefootballtimes.co
Rivaldo

Rivaldo, fostul mare jucător de la FC Barcelona, a rămas impresionat de performanţele lui Ansu Fati, în vârstă de 16 ani, şi este de părere că formaţia catalană nu trebuie să mai încerce transferul lui Neymar dacă tânărul fotbalist va continua în aceeaşi manieră, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Mare atenție! Șoferii pot rămâne mult mai ușor fără permis – Noile modificări din Codul Rutier

Ansu Fati a doborât mai multe recorduri în acest început de sezon, devenind cel mai tânăr marcator al Barcelonei, în meciul disputat în data 31 august, contra lui Osasuna, scor 2-2, dar şi cel mai tânăr fotbalist al catalanilor care evoluează în Liga Campionilor. În cazul în care fotbalistul din Guineea-Bissau va confirma, Barcelona nu trebuie să mai forţeze o revenire a lui Neymar, crede Rivaldo.

“Jucătorul de 16 ani deja şi-a arătat personalitatea în meciurile mari, chiar şi în Liga Campionilor. Dacă Barcelona ar fi jucat mai bine (n. red. – în meciul cu Borussia Dortmund, de marţi, scor 0-0), atunci şi Fati ar fi strălucit mai mult. Înţeleg entuziasmul fanilor, dar este devreme să-l comparăm cu Messi. Nimeni nu se îndoieşte de talentul lui Fati, dar e prematur să punem foarte multă responsabilitate pe umerii lui. Dacă Barcelona va juca bine, cu Fati drept o piesă importantă, atunci nu mai are niciun motiv să aducă un jucător nou. Dar dacă nu, atunci ar putea fi diferit, iar Neymar ar putea redeveni o ţintă”, a declarat Rivaldo, pentru BetFair.

Citește și: Lovitură dură pentru Lucian Mîndruță! Acuzat de răspândirea de știri false .

Ansu Fati, născut în data de 31 octombrie 2002, a evoluat deja în trei partide din campionat în acest sezon, reuşind două goluri şi o pasă decisivă. Extrema stângă a debutat, marţi, şi în Liga Campionilor, contra Borussiei Dortmund, scor 0-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.