Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rivalii Stelei și ai Astrei din Europa League, incluși în echipa etapei

www.uefa.org
sigla uefa

Un fotbalist de la Austria Viena, adversara Astrei Giurgiu, și unul de la Osmanlispor, care a întâlnit-o pe Steaua București, au fost incluși de UEFA în echipa ideală după meciurile de joi din Europa League.

Alexander Grunwald a marcat, din lovitură liberă, ultimul gol al victoriei Austriei Viena în victoria de la București în fața Astrei Giurgiu (3-2). Mijlocașul austriac a contribuit decisiv și la al doilea gol al echipei sale.

Citește și: Nicolae Stanciu a cucerit Europa: Ce performanță a reușit fostul stelist

Osmanlispor este reprezentată de fundașul portughez Tiago Pinto, care a pasat la al doilea gol al echipei din capitala Turciei în victoria de acasă împotriva Stelei (2-0).

Zenit Sankt Petersburg, echipa antrenată de Mircea Lucescu, este reprezentată de brazilianul Giuliano, unul dintre principalii artizani ai revenirii de pe terenul lui Maccabi Tel Aviv. Echipa rusă, cu Giuliano autor al unui gol, s-a impus cu 4-3, după ce era condusă cu 3-0 în minutul 76. Maccabi Tel Aviv îl dă în această formație ideală pe bosniacul Haris Medunjanin, care a punctat de două ori.

Iată echipa alcătuită de UEFA: Luke Steele (Panathinaikos) — Miguel Vitor (Hapoel Beer Sheva), Tiago Pinto (Osmanlispor), Terence Kongolo (Feyenoord), Abdul Baba Rahman (Schalke 04) — Leon Bailey (Genk), Haris Medunjanin (Maccabi Tel Aviv), Alexander Grunwald (Austria Viena) — Giuliano (Zenit Sankt Petersburg), Charlie Austin (Southampton), Gregoire Defrel (Sassuolo), anunță Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.