Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rivalitatea Popescu Hagi la Ginala Ligii Campionilor - Popescu ţine cu Tottenham, Hagi cu Liverpool

mediafax.ro
Gica Hagi si Gica Popescu

Fostul internaţional Gheorghe Popescu, noul preşedinte al FC Viitorul, a declarat, sâmbătă, în conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial, că ţine cu Tottenham Hotspur la finala Ligii Campionilor potrivit news.ro

“Ţin cu Tottenham pentru că am jucat acolo şi Liverpool a trecut de Barcelona, nu pot să ţin cu duşmanul. Aveam programată plecarea la Madrid şi ne-au ţinut acasă, cei de la Liverpool”, a spus Popescu.

Gheorghe Hagi a declarat că protagonistele din finală sunt două cluburi frumoase, care au progresat şi au tineri buni. El a spus că ţine cu Liverpool. “Liverpool, un club de tradiţie, are istorie în spate. Tottenham, un proiect care seamănă foarte tare cu al nostru, foarte tare la nivelul cel mai mare, cu un buget foarte mare. Acum 10 ani a început acel proiect, au cumpărat cei mai mulţi tineri din Anglia şi din alte părţi, din Europa, nu cei foarte scumpi, cei cu cotă de piaţă mai joasă şi uitaţi-vă că în lotul lor au jucători care sunt împreună de cinci, şase ani. Nu prea au jucători în vârstă. Şi chiar dacă au vândut sau şi au vândut la alte echipe şi-au menţinut grupul şi au ajuns într-un moment, după mulţi ani, au ajuns într-o finală, care e încununarea unui proiect al lor, cum şi noi împlinim 10 ani şi în al 10-lea am câştigat şi Cupa. Şi campionatul şi Cupa”, a adăugat Hagi.

Echipele engleze Tottenham şi Liverpool se întâlnesc în această seară, de la ora 22.00, pe stadionul Metropolitano din Madrid, în finala Ligii Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.