Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rizea (PSD): România are cele mai bune perspective din regiune

cristian rizea

Preşedintele PSD sector 5, Cristian Rizea, afirmă că aşteptările analiştilor financiari străini privind evoluţia economiei României au înregistrat în august cea mai puternică îmbunătăţire în rândul ţărilor din Europa Centrală şi de Est, iar ţara noastră a ajuns să aibă cele mai bune perspective din regiune, alături de Slovacia. 

"Aşteptările analiştilor financiari străini privind evoluţia economiei României au înregistrat în august cea mai puternică îmbunătăţire în rândul ţărilor din Europa Centrală şi de Est, iar România a ajuns astfel să aibă cele mai bune perspective din regiune, alături de Slovacia, indică datele date publicităţii vineri de Centrul pentru Cercetare Economică Europeană din Mannheim, Germania. Vestea confirmă că politica economică a guvernului este justă şi dă roade. Mai mult, o altă analiză indică faptul că România este una din ţările preferate de investitori după crizele din Grecia şi China. Iar alte cifre date publicităţii arată că investiţiile străine au crescut în România cu 7% faţă de anul trecut", susţine Rizea, într-un comunicat. 

El adăugă faptul că România are în faţă perspective foarte bune pentru atragerea de investiţii importante, "dar aceşti investitori vor să ştie care e politica economică a ţării nu numai pentru azi, ci şi pentru mâine şi poimâine", "nu să îşi facă planuri după ce toate partidele au votat în unanimitate Codul fiscal, dar apoi unii s-au răzgândit din considerente politicianiste". 

"Le atrag cu respect atenţia colegilor liberali şi pedelişti să nu arunce în aer România şi să compromită investiţiile numai pentru că vor să ajungă la putere. În economie cu greu primeşti note pozitive. Trebuie să munceşti mult", a declarat Rizea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.