Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rizea tinteste la coarda sensibila a deputatilor. Risca sa isi piarda copilul daca e arestat

rizea

Deputatul Cristian Rizea a tintit coarda sensibila a deputatilor in discursul in care a pledat sa nu i se incuviinteze retinerea si arestarea pentru ca este nevinovat, pentru ca nu exista probe si pentru ca nu reprezinta un pericol public.

Deputatul a explicat ca a adoptat un copil in urma cu doi ani pe car el-ar putea pierde daca va fi arestat, acest lucru reprezentand o bila neagra in procesul de adoptie care va fi finalizat abia in noiembrie.

"Înteleg caracterul delicat al situaţiei juridice în care mă aflu pe de altă parte însă mai ştiu că legea cere analizarea şi unor elemente ţinând de vârstă, pregătire profesională, situaţie familială, legătura cu sicietatea. Cu toţii ştiţi că am o familie, cu toii ştiţi că am un copil pe care îl iubesc ca pe ochii din cap. Nu voi invoca situaţia fiului meu pentru a vă impresiona, dar vă pot spune că dacă este ceva care mă face să vreau să trec peste această perioadă dificlă este faptul că am acest copil în virstă de 2 ani şi jumatate pentru care vreau să mă lupt şi să-mi demonstrez nevinovăţia. Ceea ce nu ştiti este că acum doi ani şi jumatate la două ore după ce acest copil s-a nascut el a fost adoptat de către mine şi soţia mea. Acest demers, conform legilor din Romania se încheie în luna noiembrie a acestui an. Vă las pe dumneavostra să decideti dacă începând de mâine voi putea sau nu să continui această procedură de adopătie alături de sottia mea si dacă fiul meu va avea o familie", a spus Cristian Rizea.

DNA il acuza pe acesta de spalare de bani, trafic de influenta si influentarea declaratiilor.

Discursul integral al lui Rizea:

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.