Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robbie Fowler, despre Radu Drăgușin: Ştiu câte ceva despre fotbalul românesc, iar succesul unui tânăr fotbalist este antrenamentul

radu dragusin

Fostul fotbalist al echipei Liverpool şi al naţionalei Angliei, Robbie Fowler, a afirmat, duminică, într-o conferinţă de presă, la Muzeul Fotbalului din Bucureşti, că fundaşul român Radu Drăguşin, chiar dacă a debutat ca titular la Tottenham cu o înfrângere, 0-3, pe terenul celor de la Fulham, va avea timp să îşi demonstreze valoarea. conform Agerpres.

"Ştiu câte ceva despre fotbalul românesc dar nu pretind că ştiu totul. Urmăresc fotbalul de peste tot în lume, îmi place fotbalul, şi România a fost grozavă la acest capitol. Ştiu că Drăguşin joacă în Premier League acum, ştiu câte ceva. Nu am văzut meciul lui de debut, eram pe drumul spre România. Cred că orice jucător care evoluează în Premier League, cu orice echipă ar semna, este un fotbalist bun. Ieri Tottenham nu a avut o evoluţie foarte bună şi probabil că fanii români nu au fost încântaţi de asta. Dar eu ştiu că asta se întâmplă în Premier League, ştiu că sunt momente pe care fanii îşi doresc să le vadă, îşi doresc să vadă evoluţii mai bune, dar sunt convins că vor avea parte de evoluţii mai bune pe parcursul sezonului, în care va dovedi cât de bun este ca jucător", a afirmat Fowler.

El spune că orice tânăr fotbalist are nevoie de cât mai multă dedicare la antrenamente şi de multe sacrificii pentru a reuşi să se impună în Premier League.

"Succesul unui tânăr fotbalist este antrenamentul, indiferent de mediul din care provii sau de cultura din care vii. Cu cât te antrenezi mai mult, cu atât devii mai bun. Totodată trebuie să îi asculţi şi pe coechipierii tăi, dar să ţii cont şi de locul din care provii. Practic trebuie să te pregăteşti aşa cum trebuie, să te dedici şi să sacrifici foarte multe. În meseria asta trebuie să fii determinat, eu întotdeauna mi-am dorit să fiu foarte bun în tot ceea ce am făcut", a completat fostul jucător.

Referitor la atmosfera creată de suporteri pe stadioane, Fowler a spus că nu întotdeauna este nevoie de materialele pirotehice pentru a se bucura de fotbal. El a precizat că nu cunoaşte situaţia din România şi că nu poate comenta pe marginea subiectului legat de dosarul penal deschis unor suporteri rapidişti pentru folosirea de materiale pirotehnice.

"Nu pot să comentez ce se întâmplă în fotbalul de aici. Mă pot pune in situaţia unui fan al lui Liverpool, ştiu cum e să vrei sa sărbătoreşti, te poţi bucura, dar nu este neapărat nevoie de torţe. Te poţi bucura de atmosferă, care poate fi extraordinară. Nu pot să comentez, dar din punct de vedere al unui fan al lui Liverpool am mai văzut aşa ceva. La Liverpool nu este întotdeauna cu artificii şi torţe. Liverpool este un loc special. Este clar însă că fără fani fotbalul nu înseamnă nimic, ei vin să încurajeze echipa. Nu sunt sigur dacă în acest caz aveau nevoie de torţe pentru asta", a mai spus Fowler.

Atacantul Robbie Fowler, care a evoluat în 369 de meciuri pentru Liverpool, pentru care a marcat 183 de goluri, se află pentru a doua oară în România. În toamna anului 2000 a ajuns la Bucureşti, cu Liverpool, în primul tur al Cupei UEFA, împotriva Rapidului, meciul fiind câştigat de englezi cu 1-0. Returul de pe Anfield s-a încheiat 0-0.

Evenimentul la care a participat fostul atacant englez, organizat de către sponsorul echipei Liverpool, Carlsberg, a cuprins şi o sesiune de autografe şi fotografii alături de fanii români.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.