Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robbie Williams a câştigat disputa legală cu chitaristul Jimmy Page pentru a-şi reamenaja locuinţa din Londra

Robbie Williams

Cântăreţul Robbie Williams a câştigat disputa legală cu chitaristul Jimmy Page pentru a-şi reamenaja locuinţa din Londra, în valoare de 17,5 milioane de lire sterline, informează contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Cântăreţul, în vârstă de 44 de ani, a fost într-o dispută legală cu vecinul său chitaristul trupei Led Zeppelin, în vârstă de 74 de ani, încă din 2013, când a cumpărat fosta locuinţă a regizorului Michael Winner, situată în Kensington, vestul Londrei, pentru suma de 17,5 milioane de lire sterline.

Robbie Williams a fost nevoit să schimbe de mai multe ori planurile de renovare a casei, care includeau și construirea unei piscine la subsol, după ce rockerul Jimmy Page s-a opus, susţinând că orice lucrare ar putea să afecteze decorul casei sale istorice.

Însă consiliul local a aprobat în cele din urmă, în unanimitate, planurile lui Williams. Totuși, planurile de renovare trebuie să fie aprobate de un alt comitet, în 2019, pentru a putea fi demarate lucrările.

De cealaltă parte, Jimmy Page - care locuieşte alături, în clădirea numită Tower House - a primit permisiunea de a monitoriza nivelul de vibrații la sol în timpul lucrărilor de renovare.

Tower House este considerată a fi una dintre cele mai importante proprietăţi din zonă şi a fost, la un moment dat, salvată de la demolare de scriitorul John Betjeman. Aceasta a fost construită în 1870, de arhitectul William Bruges, iar Jimmy Page se teme că orice vibraţie ar putea să-i afecteze proprietatea.

Citește și: Prejudiciu produs statului român, recuperat

Jimmy Page locuieşte în această casă din 1972.

Legendarul chitarist şi-a susţinut punctul de vedere trimiţându-le scrisori unor arhitecţi care se ocupă cu conservarea clădirilor vechi, după ce a angajat o echipă de experţi care să îl ajute în această "luptă".

Chitaristul şi compozitorul englez James Patrick "Jimmy" Page şi-a început cariera ca membru în The Yardbirds, înainte de a fonda celebra trupă rock Led Zeppelin. Jimmy Page este unul dintre cei mai importanţi chitarişti din istoria muzicii rock, influenţând mulţi alţi cântăreţi de excepţie. Jimmy Page a ocupat locul al nouălea în topul celor mai buni 100 de chitarişti realizat de revista Rolling Stone.

Robbie Williams s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum "Angels" şi "Millennium". În 2010, Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.