Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Cazanciuc, despre pedepsirea cu închisoare a miniștrilor care nu se prezintă în Parlament: Legea este de inspirație americană

PSD
Robert Cazanciuc

Liderul interimar al Senatului, Robert Cazanciuc (PSD), spune că legea depusă în Parlament și care prevede sancţionarea cu închisoarea miniştrilor care refuză în mod repetat să se prezinte în Parlament, este o lege „de inspirație americană” care nu îl vizează pe ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, ci îi vizează pe toți cei care sfidează poporul român și „se comportă de parcă țara ar fi propriul lor SRL”. Florin Cîțu a spus joi că legea este făcută special pentru el.

„Într-o postare recentă, ministrul finanțelor publice, Florin Cîțu, ne arată că îi este teamă. Domnul Cîțu ne spune că Parlamentul României ar avea în dezbatere o lege care ar urmări “să îl trimită la pușcărie” pe vistiernicul țării, fără să ne spună de ce crede că un întreg Parlament, din care și el face parte, ar vrea să se pună cu un român preocupat de pădurile din județul Vâlcea și de desființarea comisiilor ministeriale interesate și ele de protejarea avutului țării, dar dintr-o perspectivă publică. Această reacție arată apartenența, fără dubiu, la PNL, partid pentru care aroganța și impostura reprezintă criterii de selecție pentru guvern.

Dar ce spune proiectul de lege de care se teme domnul Cîțu? Că refuzul repetat al unui ministru de a se prezenta în fața Parlamentului constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani. A fost cumva domnul Cîțu invitat în mod repetat în Parlament și a refuzat să se prezinte? Ascunde ceva despre finanțele țării, ce nu ar trebui să știe Parlamentul României? Eu nu cred că această lege îl vizează pe domnul Cîțu, ci această lege de inspirație americană îi vizează pe toți cei care sfidează reprezentanții poporului român crezând că, vremelnic fiind în diverse dregătorii, își permit să se comporte de parcă țara ar fi propriul lor SRL”, a scris Robert Cazanciuc pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.