Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Cazanciuc, după eșecul Schengen: Româniii s-au săturat de discuţii, vor să vadă rezultate

Facebook
Robert Cazanciuc

Senatorul Robert Cazanciuc (PSD) a declarat luni, în emisiunea Talk News de la Prima News TV, că familia socialiştilor a arătat că este extrem de unită şi a fost la unison pentru admiterea României în Schengen, iar acum rămâne să arate şi popularii eficienţă, solidaritate şi spirit european, pe care îl tot clamează de ani de zile. Prin indecizie, prin nepricepere, s-a ajuns ca România să nu aibă un vot în Schengen, şi în loc să ne bucurăm, să fie un moment festiv, este un moment de consolare, a mai spus parlamentarul PSD, anunță News.ro.

”România a avut în această bătălie aliaţi importanţi social-democraţi. Până la urmă, un popular a votat împotrivă. Nu ştiu cum au reşit să se înţeleagă până la urmă sau nu dar au votat împotrivă. O decizie a social-democraţilor a fost solidaritatea în acest moment. Nu discutăm de vinovaţi acum dar trebuie să înţelegem de ce s-a ajuns aici pentru că, dacă nu înţelegem de ce am ajuns aici în mod cert o să discutăm în februarie, în aprilie, poate o să ne consoleze cineva, din nou, în primăvară, acum, că nu e momentul acum, poate o să fie momentul în toamnă şi aşa mai departe”, a spus senatorul PSD.

Robert Cazanciuc a precizat că ”noi nu trebuie să ne împăunăm cu rezultatele, noi trebuie să vedem rezultatele”.

”Româniii s-au săturat de discuţii vor să vadă rezultate, rezultatele se obţin prin dialog, compromis, prin negociere prin bătălie dusă la vedere”, a completat el.

Senatorul PSD a criticat votul de vote venit din partea popularilor austrieci.

”Până ulta alta, familia socialiştilor a arătat că este extrem de unită şi a fost la unison pentru admiterea României în Schengen, familia populară a avut sincope, sper să le rezolve până la urmă acest sincope. Noi am arătat până acum solidaritate, rămâne să arate şi popularii şi eficienţă, şi solidaritate şi spirit european, pe care îl tot clamează de ani de zile. M-am săturat de această clamare a spiritului european şi când este vorba să ie decizii cu adevărat importante pentru România să spui: stai puţin că nu am avut ce să facem. Cum nu aţi avut ce să faceţi, oameni buni? Sunteţi împreună acolo de ani de zile, vă bateţi, chipurile, pe valori europene şi voi ce faceţi acum? Prin indecizie, prin nepricepere, prin eu ştiu ce alte motive, s-a ajuns ca România să nu aibă un vot în Schengen. Şi în loc să ne bucurăm, să fie un moment festiv, este un moment de consolare”, a comentat Cazanciuc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.