Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Glinţă, despre David Popovici: 'Este un fenomen pentru întregul înot la nivel mondial'

Facebook Robert Glinţă
Robert Glinţă

Robert Glinţă, campion european en titre la 100 m spate, a salutat performanţa lui David Popovici, locul 4 în finala olimpică de la 200 m liber, din cadrul Jocurilor de la Tokyo, şi îl consideră un fenomen nu doar pentru înotul românesc ci pentru înotul la scară mondială.

La doar 16 ani, David Popovici a ocupat locul patru în finala olimpică de la 200 m liber, la doar 2/100 de medalia de bronz, potrivit agerpres.ro.

''Este uimitor ce a reuşit David la vârsta de 16 ani, este o performanţă pe care e greu s-o concepem la adevărata ei valoare. David nu este un fenomen doar pentru nataţie românească, este un fenomen pentru întregul înot la nivel mondial. Sper din tot sufletul că va avea cale liber în performanţă, este setat din plin pentru succes, are un caracter şi o personalitate demne de toată admiraţia, Eu îl admir şi îl respect şi sper să aibă toată susţinerea, de care are nevoie, pentru a reuşi să-şi atingă potenţialul lui adevărat, care este fabulos, uriaş'', a declarat Glinţă după finala de la 100 m spate, în care a ocupat locul opt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.