Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Helenius îl va înlocui pe Dilian Whyte pentru meciul de categorie grea cu Anthony Joshua

wikipedia

Promotorul Matchroom a anunţat, marţi, că pugilistul finlandez Robert Helenius îl va înlocui pe Dilian Whyte pentru meciul la categoria grea cu fostul campion mondial Anthony Joshua, programat pe 12 august la Londra, informează cotidianul L'Equipe.

După forfait-ul britanicului Dilian Whyte, depistat pozitiv la un control antidoping, promotorul Matchroom a anunţat că acesta va fi înlocuit de finlandezul Robert Helenius, conform Agerpres.

La 39 de ani, Helenius are în palmares 32 de victorii, dintre care 21 câştigate prin oprirea meciului de către arbitru, din 36 de meciuri.

Supranumit "Nordic Nightmare" ("Coşmarul Nordic"), Helenius a boxat sâmbăta trecută cu compatriotul său Mika Mielonen pe care l-a învins în trei runde. Ultimul său meci major datează din luna octombrie, când a fost învins prin KO în prima rundă de americanul Deontay Wilder.

La rândul său, Joshua, în vârstă de 33 de ani, rămâne în acest an cu o victorie neconvingătoare la puncte împotriva americanului Jermaine Franklin în aprilie, care i-a ridicat însă moralul după două înfrângeri consecutive în faţa ucraineanului Aleksandr Usik, campionul actual.

Meciul este prevăzut sâmbăta viitoare la O2 Arena din Londra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.