Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Hristea, președintele tineretului ALDE București: PNL și Iohannis au intrat în campanie electorală! Nu le pasă deloc de români

facebook.com
Robert Hristea

Președintele organizației de tineret ALDE București, Robert Hristea, atacă dur guvernarea și pe președintele Klaus Iohannis. Potrivit acestuia, toate indiciile activităților și declarațiilor Puterii din ultimele zile arată faptul că ei au intrat în campania electorală fiind cu gândul la cum să facă să mai păcălească o dată românii.

Șetul tinerelor din ALDE București susține că atitudinea PNL este una iresponsabilă din moment ce nu fac nimic, nu au un plan...iar atunci când în Parlament se găsesc soluții ei atacă imediat aceste propuneri la Curtea Constituțională:

”V-ați întrebat oare de ce președintele Iohannis a început cu atacurile politice sau cu acele cuvântări anoste din timpul zilei? Sau cu promisiunile că restricțiile se vor relaxa după 15 mai?

V-ați întrebat de ce Ludovic Orban a renunțat la șomajul tehnic pentru bugetari? Sau de ce au sărit toți ca arși la propunerea lui Nelu Tătaru de a izola persoanele peste 65 de ani?

Să fie pentru că mor de grija românilor? Sub nicio formă. Toate acțiunile președintelui și ale guvernului ne spun că se pregătesc de alegeri, au intrat în campanie electorală.

Dacă începutul pandemiei ne-a prins cu un partid de guvernământ și un președinte interesați DOAR de alegeri anticipate, finalul stării de urgență ne găsește cu același partid de guvernământ și cu același președinte pregătiți de campania electorală.
Atitudinea celor din PNL este complet iresponsabilă. Oamenii ăștia sunt preocupați mai degrabă de propriile jocuri politice decât de a lua măsuri pentru a pune capăt acestei situații grele prin care trecem.

“Totul pe cartea alegerilor, totul pentru a câștiga puncte electorale” - acesta a fost obiectivul PNL în această stare de urgență: cum să piardă mai puține puncte electorale.
Acum înțelegem și motivul pentru care PNL atacă toate proiectele Parlamentului la CCR, inclusiv propriile OUG: pentru că vor să facă opoziție Parlamentului fiind la guvernare și să continue pe vechiul slogan că Parlamentul e acaparat de alte partide.
Domnii Orban și Iohannis ne-au făcut să ratăm pregătirea pentru pandemia de coronavirus din cauza dorinței lor prostești de a face alegeri anticipate. Acum, din dorința lor iresponsabilă de a face alegeri cât mai curând riscăm ca Guvernul să fie mai preocupat de alegeri decât de revenirea la normalitate.”, susține liderul ALDE pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.