Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Lewandowski îl consideră pe Harry Kane un 'super atacant'

Atacantul polonez Robert Lewandowski a declarat, luni, că Bayern Munchen, fosta sa echipă, a găsit un excelent înlocuitor în căpitanul naţionalei de fotbal a Angliei, Harry Kane, transmite DPA, potrivit Agerpres.

Lewandowski l-a definit pe Kane drept un ''super atacant'' la gala premiilor Sport Bild, de luni, de la Hamburg, iar apoi a adăugat: '''Este un mare transfer, nu doar pentru Bayern, ci pentru întreaga Bundesliga''.

Robert Lewandowski a marcat 344 de goluri pentru Bayern în 375 de jocuri, între 2014 şi 2022, când s-a transferat la FC Barcelona. Polonezul a cucerit opt titluri de campion în Bundesliga şi trofeul Champions League.

Bayern nu a avut un atacant de clasă în sezonul trecut şi a plătit luna aceasta peste 100 de milioane de euro pentru Kane, golgheterul echipei Tottenham.

Kane, 30 ani, a marcat un gol şi a dat o pasă decisivă în meciul de debut al lui Bayern în Bundesliga, 4-0 cu Werder Bremen în deplasare, vineri, dar Lewandowski l-a avertizat pe englez că Bundesliga nu este ''un campionat uşor''.

Lewandowski a fost omagiat luni, alături de Karl-Heinz Rummenigge, Thomas Muller, Matthias Sammer, Lothar Matthaeus sau Felix Magath, ca ''legendă'' a Bundesligii, gală care a fost lansată în urmă cu 60 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.