Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Negoiță, declarații de ultimă oră înainte de CEx: Nu se pune problema unor excluderi din partid

Vicepreședintele PSD Robert Negoiță a declarat luni, înainte de CEx, că nu se pune problema unor excluderi din partid, precizând că se va opune categoric acestei idei. Întrebat dacă se teme de o excludere, acesta a răspuns că „nu”.

„Cred că într-un mod greșit se vorbește de excluderi, pentru că nu cred că suntem în situația în care să facem așa ceva. Nu suntem perfecți, mai greșim, dar trebuie să fim colegi. (...) Aici nu discutăm despre apropiați sau nu de Liviu Dragnea, ci discutăm despre un comportament normal. Reacția mea va fi de a vota împotrivă, evident, sau - mă rog - să vedem care sunt argumentele. (...) Mă desolidarizez în cazul în care se pune problema excluderii vreunui coleg astăzi. Eu sunt pregătit să am un comportament normal. Să promovăm normalitatea. Dacă îmi dau seama că se întâmplă lucruri neprincipiale o să mă comport în consecință”, a declarat Robert Negoiță înaintea ședinței CExN al PSD.

Liviu Dragnea, ANUNȚ despre deciziile din CEx: O să încheiem această perioadă în care colegi din partid au uneltit ca guvernul PSD să pice

El a mai spus că ar fi trebuit organizate de mult timp alegeri la filiala București a partidului.

”Nici eu nu știu, de ce nu au fost. Chestia asta e o chestiune care ține de CEx. Vom vedea. Eu cred că ar trebui să avem alegeri în București”, a adăugat Negoiță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.