Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Negoiță pune TUNURILE pe Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă: 'Se va agăța ca un disperat de poziție. Viorica Dăncilă n-ar fi trebuit să ocupe acea funcție'

Agerpres
Robert Negoita

Robert Negoiță (PSD) îi critică în termeni duri pe liderul PSD, Liviu Dragnea, și pe Viorica Dăncilă.

Citește și: Robert Negoiță, atac EXPLOZIV la Liviu Dragnea: un mod TICĂLOS de a conduce trebuie sancționat

„Direcția în care se îndreaptă PSD e profund greșită, nu de ieri sau azi, ci de mulți ani. Spun de multă vreme că PSD-ul și țara este condusă greșit. Nu sunt surprins de rezultatele alegerilor. Sunt surprins plăcut că țara se normalizează. PSD încurajează acest mod nociv de conducere mai ales în ultimii ani. Îi felicit pe cei din PNL. Nu văd ce aș putea să spun.

Liviu Dragnea trebuia să plece de mult. Eu sunt semnatarul acelei scrisori. Eu nu m-am schimbat. Îmi consolidez acea poziție. N-am așteptări din partea acestui individ sau cetățean...cum să-i spun? L.iviu Dragnea se va agăța ca un disperat de poziție. Este lipsit de dencență. Pe un om normal, cu o minimă decență, nu-l prindea dimineața președinte de partid. Trebuia sa-si ceara scuze pentru modul ticălos cum a condus Romania si să plece. Din cate il cunosc, nici nu o va face. Eu sunt consecvent. Eu sunt consecvent și acest lucru se va întâmpla (n.r.: Întrebat dacă o să-i ceară demisia la CEX).

Haideți să fim realiști. În această discuție a prezidențialelor nu are ce căuta Liviu Dragnea. O să decidă PSD-ul cu acea gașcă. Eu sunt din ce în ce mai detașat și mai puțin mă regăsesc în această zonă.

Declarația lui Liviu Dragnea despre Dăncilă poate fi tradusă așa: să stea în geam ca eu să pot conduce în continuare. Viorica Dăncilă nu că ar fi trebuit să își dea demisia acum, ci n-ar fi trebuit să ocupe acea funcție.

Gașca din vârful PSD este mult prea legată. Se vor ține unii pe alții și se vor scufunda tot mai mult”, a declarat Robert Negoiță la Digi24.

Citește și: Stelian Tănase explică eșecul PSD: 'A fost și este o guvernare bazată pe jaf și minciună. Este efectul firesc' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.