Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Negoiță vine cu acuzații care CUTREMURĂ scena politică: plângere la Parchet împotriva unei grupări de la vârful statului

cotidianul.ro
negoita robert

Robert Negoiţă, aflat la al doilea mandat la Primăria Sectorului 3, a demarat o acţiune prin care cere intervenţia Parchetului General pentru a destructura o grupare despre care are indicii că urmăreşte terenuri din Sectorul 3 pentru afaceri imobiliare.

Citește și: Adrian Țuțuianu a început să vorbească: DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre Codrin Ștefănescu

El a vorbit într-un interviu pentru Mediafax şi Gandul despre acţiunea de la Parchet, dar şi despre situaţia Parcului Brâncuşi, demersuri care îl pregătesc pentru a candida pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 3.

Cele mai importante idei exprimate în timpul interviului:

„În Sectorul 3 am încercat să personalizez anumite zone, o să vedeţi că Bulevardul Grigorescu nu seamănă cu Liviu Rebreanu şi Liviu Rebreanu nu seamănă cu Pallady şi Decebal care e acum în lucru o să fie altceva decât Bulevardul Unirii”

Centralizare a puterii la Primăria Generală sau autonomie la sectoare? „Întotdeauna concurenţa a generat performanţă, faptul că avem şase sectoare haideţi să nu ne ascundem după corcoduş şi să concretizăm faptul că între sectoare există concurenţă”

Despre plângerea la Parchet. „Discutăm de cel mai înalt nivel, de o grupare organizată de la vârful statului, iar am spus-o şi la Parchet, am speranţa şi credinţa că statul român este mai puternic decât acest grup organizat, iar asta trebuie demonstrat în perioada următoare”

„Să îmi explice şi mie de ce parcuri, locuri de joacă şi spaţii verzi care au fost dintotdeauna de la urbanizare de când a făcut Ceauşescu blocurile, mă rog pe vremea lui Ceauşescu s-au făcut blocurile în zonele respective ele au fost gândite ca spaţii verzi şi ele figurau inclusiv în documente ca spaţii verzi, în acel PUG le-au schimbat destinaţia. Ceva nu se potriveşte”, a mai spus Negoiță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.