Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Negoiță explică traseul șpăgii la stat: 'Trebuie să dai plicușorul unde trebuie, trebuie să faci cu firma care trebuie și așa mai departe...'

Agerpres
Robert Negoita

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, se arată indignat de modul în care primarul Nicușor Dan a propus desființarea PUZ-urilor. Negoiță a povestit despre experiența sa de fost dezvoltator imobiliar și spune că știe cum funcționează acest domeniu.

„Eu vreau normalitate. Asta înseamnă că te consulți cu ceilați. Cel mai regretabil e că nici măcar nu ne-a informat domnul Nicușor Dan. Noaptea ca... Aici îi dau dreptate: este o chestiune de evitat! Ce-i asta PUZ de sector? Dar asta e vina Primăriei în care PUG-ul e expirat și e folosit ilegal.  (...) La Primărie știm cum se rezolvă treburile.

Eu am fost dezvoltator imobiliar... Trebuie să dai plicușorul unde trebuie, trebuie să faci cu firma care trebuie și așa mai departe... Eu personal am organizat un flagrant acum 18 ani când nu mai puteam să rezist. Mi-au cerut șpagă și le-am dat cu flagrant.

Eu vă spun că a fost foarte greu să promovez acest PUZ de sector pentru că știau că e o vacă de muls. Eu știu că e presiune să fie desfiinate deoarece în acest fel ai o vacă de muls.

Eu acum nu am interesese imobiliare personale, dar avem interese să dezvoltăm acest oraș”, a spus Robert Negoiță la Digi24.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.