Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Pattinson va fi protagonistul noului lungmetraj al cineastului sud-coreean care a regizat filmul 'Parasite'

Variety
Robert Pattinson

Robert Pattinson va fi protagonistul noului lungmetraj al cineastului sud-coreean Bong Joon-Ho, care a regizat "Parasite"' şi care a devenit în 2020 primul film în altă limbă decât engleza care a câştigat premiul Oscar, relatează EFE.

Potrivit publicaţiei Deadline, Joon-Ho pregăteşte împreună cu studioul Warner Bros. un filme de science fiction în care vor mai juca Toni Collette, Mark Ruffalo şi Naomi Ackie, potrivit Agerpres.ro.

Filmul este o adaptare a cărţi "Mickey7", scrisă de Edward Ashton, despre angajatul unei agenţii răspunzătoare cu misiuni sinucigaşe şi, ori de câte ori moare cineva, responsabilii acesteia regenerează în mintea lui un nou corp care îi păstrează amintirile.

Joon-Ho este foarte implicat în proiect, având în vedere că pe lângă regie el va scrie şi scenariul şi se va numără printre producători.

Sud-coreeanul a devenit unul dintre cineaştii cei mai căutaţi de la Hollywood după triumful său la premiile Oscar cu "Parasite", o satiră despre inegalităţile sociale din Coreea de Sud.

"Parasite" a câştigat Oscarul pentru cel mai bun film, cel mai bun film străin şi cel mai bun scenariu, iar Joon-Ho Oscarul pentru cea mai bună regie.

Anterior, filmul fusese recompensat cu Palme d' Or la Festivalul de la Cannes.

La rândul său, Pattinson a reuşit să întrunească elogiile atât ale criticii cât şi ale publicului pentru interpretarea sa din "The Batman", noul film din cunoscuta franciză care presupune o schimbare faţă de cele precedente şi ai cărui producători au confirmat că va avea o continuare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.