Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Sighiartău avertizează: Primarii PNL sunt îngrijoraţi, şi, dacă este cazul, indiferent când, vom avea o discuţie în partid

Facebook
sighiartau robert

Deputatul PNL Robert Sighiartău a declarat, miercuri, la emisiunea Talk News de la Profit TV, că nu ştie când va fi congresul PNL însă, ”în special primarii PNL sunt îngrijoraţi, şi, dacă este cazul, indiferent când, vor avea o discuţie în interiorul partidului, tocmai pentru a avea o perspectivă pe termen mediu şi lung şi o linişte în partid”. El a arătat că pentru că, din păcate, nu putem spune că suntem aşezaţi într-un mod corect, acum”. În contextul în care vom avea congres, poate fi o variantă de preşedinte, a mai spus Sighiartău despre Nicolae Ciucă, el afirmând că premierul a crescut considerabil în sondaje, ”în primul rând pentru că lumea aştepta un altfel de politician care lasă deoparte demagogia şi face politică de stat şi a demonstrat acest lucru”, anunță news.ro.

”Am mai avut discuţii în interiorul partidului, nu vrem să aduce subiectele unor discuţii din interiorul PNL în spaţiul public, nu cred că merită. Nu cred că va mai fi vorba de un congres cu multe lupte interne”, a spus deputatul PNL, despre posibile tensiuni în interiorul partidului.

Despre când va avea loc următorul Congres PNL, Robert Sighiartău a spus: ”Nu ştiu exact când va fi congresul, dar PNL şi în special primarii PNL, eu am mai spus-o, sunt îngrijoraţi, şi, dacă este cazul, indiferent când, vom avea o discuţie în interiorul partidului, tocmai pentru a avea o perspectivă pe termen mediu şi lung şi o linişte în partid pentru că, din păcate, nu putem spune că suntem aşezaţi într-un mod corect, acum”.

Despre varianta Nicolae Ciucă preşedinte al PNL, Robert Sighiartău a afirmat că ”acesta este premierul României şi, din ultimele sondaje, a crescut considerabil, şi asta în primul rând pentru că lumea aştepta un altfel de politician care lasă deoparte demagogia şi face politică de stat, iar Nicolae Ciucă a demonstrat acest lucru”.

”În contextul în care vom avea congres, poate fi o variantă de preşedinte”, a spus Sighiartău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.