Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Sighiartău, secretarul general al PNL: Am votat pentru valorile familiei! Îi chem pe români să vină la referendum și să voteze conform conștiinței lor!

stiripesurse.ro
Robert Sighiartau

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, a votat în această dimineață în Bistrița. El susține că a votat pentru valorile familiei și face un apel la toți românii să vină la vot, un vot care este în perfectă concordanță cu valorile occidentale:

Referendumul pentru familie - Patriarhul Daniel a votat: 'Participarea la vot este o onoare și o binecuvântare'

”Am venit la referendum din respect pentru milioanele de români care au avut această inițiativă de modificare a Constituției pentru definirea clara a casatoriei. din respect pentru dreptul suveran al tuturor românilor de a se pronunța, la referendum, asupra acestei teme de o maximă importanță pentru societate.

Am votat pentru valorile familiei  care este inima societății noastre și care dă trăinicia si viața acestei societăți. Este un vot pentru binele copiilor noștri, pentru binele Romaniei si pentru viitorul ei.

Este un vot în perfectă concordanta cu valori europene și proocidentale pentru că familia și  stă la baza acestor valori. Îi chem pe români să vină la referendum  și să voteze conform conștiinței lor.

Să nu le fie frică de toate dezinformarile si minciunile care s-au spus în încercarea de a-i face să nu voteze la referendum.

E referendumul lor și numai al lor. al nimănui altcuiva.

E dreptul lor suveran de a-si spune opinia prin vot, drept pe care toți politicienii ar trebui să îl respecte.”, a declarat secretarul general al PNL în declarație remisă STIRIPESURSE.RO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.