Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roberto De Zerbi, antrenorul lui Şahtior Doneţk, este primul antrenor italian fără victorie în primele şase meciuri din Liga Campionilor

Fanatik
Roberto De Zerbi

Roberto De Zerbi, tehnicianul echipei ucrainene de fotbal Şahtior Doneţk, a stabilit un record negativ, fiind primul antrenor italian fără victorie în primele sale şase meciuri din Liga Campionilor, notează miercuri TuttoMercatoWeb, anunță Agerpres.

Şahtior a remizat marţi acasă cu Sheriff Tiraspol, 1-1, în ultimul său meci din faza grupelor, încheind pe ultimul loc, cu numai 2 puncte. Primele două clasate, Real Madrid şi Inter Milano, s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor, în timp ce Sheriff, ocupanta locului 3, va juca în Europa League.

Italianul, în vârstă de 42 de ani, o pregăteşte din vară pe vicecampioana Ucrainei. De Zerbi a fost jucătorul lui CFR Cluj în perioada 2010-2012.

Şahtior a avut cele mai bune rezultate avându-l pe bancă pe românul Mircea Lucescu, între 2004 şi 2016. Lucescu este acum antrenorul marii rivale Dinamo Kiev, pe care a dus-o în sezonul trecut la câştigarea campionatului.

La fel ca Şahtior, Dinamo Kiev va încheia în acest sezon pe ultimul loc grupa sa din Liga Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.