Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roberto Mancini, despre presupusele încălcări ale regulilor financiare de la Manchester City: Mi-am plătit taxele. Nu mă aştept să fiu sunat

wikidata.org
Roberto Mancini

Selecţionerul Italiei, Roberto Mancini, a declarat că nu se aşteaptă să fie contactat de anchetatori cu privire la presupusele încălcări ale regulilor financiare de către Manchester City şi că în mandatul său la conducerea clubului din Premier League a respectat regulile, potrivit news.ro.

Premier League a mandatat o comisie independentă în februarie pentru a ancheta peste 100 de presupuse încălcări ale regulilor de când clubul a fost preluat de City Football Group cu sediul în Abu Dhabi.

Gruparea este acuzat[ că nu a dezvăluit întreaga remuneraţie a conducătorilor săi între 2009 şi 2013, când Mancini era manager. Mancini este acum antrenorul naţionalei Italiei. Când a fost întrebat miercuri dacă a fost contactat în cadrul anchetei, Mancini a spus: „Nu, nu am fost contactat sau sunat de nimeni şi nu cred că mă va contacta cineva”.

„Mi-am plătit taxele. Nu am fost niciodată contactat sau sunat de nimeni şi nu cred că cineva mă va contacta”, a spus Mancini, în vârstă 58 de ani.

Luna trecută, City a salutat decizia Premier League: „Clubul salută revizuirea acestei chestiuni de către o comisie independentă, pentru a lua în considerare în mod imparţial toate dovezile convingătoare care există în sprijinul poziţiei sale”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.