Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robu ARUNCĂ în aer scandalul cu intelectualii timișoreni: SMS de amenințare, primit de fostul edil

PRESSALERT.ro
Robu DNA

Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei, aruncă în aer scandalul cu intelectualii Marcel Tolcea, Vasile Popovici și Daniel Vighi. După ce i-a descris pe cei trei ca fiind nulități, lui Robu i s-a cerut demisia. Fostul primar contraatacă și publică un sms de amenințare primit de la unul din cei trei scriitori.

"CLARIFICĂRI

Din respect pentru cei mai mulți dintre cei ce au criticat spusele mele cu privire la d-nii Vasile Popovici, Marcel Tolcea și Daniel Vighi, dar și pentru dv, urmăritorii care nu ați reacționat -fani și dezavuatori, deopotrivă-, țin să fac următoarele clarificări, pe care, de altfel, le-am inserat cu câteva ore în urmă și în postarea acuzatoare inițială:

Calificarea de către mine a celor trei domni ca nulități nu vizează latura lor profesională, ci este aprecierea mea personală de-acum asupra lor, sub aspect pur caracterologic, ca fost relativ apropiat al lor!

Nu sunt literat și nu-mi permit să fac aprecieri într-un domeniu în care nu am nicio pretenție de competență!

Ba mai mult, țin să menționez că din moment ce toți trei au titlul de Profesor Universitar, eu chiar presupun că au o operă profesională pe măsură!

Toată istoria omenirii și cred eu că experiența de viață a fiecăruia dintre noi -în orice caz: a mea, da- ne arată că între caracter și capacitate intelectuală, talent într-un domeniu sau altul etc. nu există nicio legătură!

Eu am tăria să recunosc că era mai elegant din partea mea să nu exprim public concluziile triste referitoare la cei trei -da, sunt concluzii foarte triste!-. Dar... oameni suntem.

Dând, întâmplător, peste acel sms de amenințare, pe care l-am primit după miezul nopții din partea d-lui Vasile Popovici -om care până nu cu mult înainte de a mi-l trimite, poza mieros în super prieten, adresându-mi-se cu “Dragă Nicu”, “Te sărut” etc.-, m-am încărcat negativ excesiv și am răbufnit! Vedeți sms-ul cu pricina în postarea mea anterioara", scrie Robu pe Facebook.content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.