Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rochii celebre purtate de Beyoncé, Mariah Carey şi Christina Aguilera vor fi scoase la licitaţie

Mariah Carey

O colecţie de rochii de seară emblematice purtate de unele dintre cele mai cunoscute figuri din industria divertismentului, între care Beyoncé, Mariah Carey şi Christina Aguilera, vor fi scoase la licitaţie luna viitoare, potrivit Billboard, anunță news.ro.

Rochiile fac parte din arhiva designerului Randi Rahm din New York. Creaţiile ei vor fi licitate pe 2 şi 3 decembrie, live din Beverly Hills şi online, a anunţat casa Julien’s Auction.

Cel mai scump lot este reprezentat de rochia mini nude, cu franjuri, purtată de cântăreaţa Beyoncé la a 50-a aniversare a fostei prime doamne Michelle Obama, în 2014. Ea este estimată la 3.000 - 5.000 de dolari. La vânzare sunt scoase alte trei creaţii purtate de Beyoncé.

Rochia din mătase mov purtată de Mariah Carey în videoclipul „We Belong Together” (2005), estimată la 2.000 - 4.000 de dolari, şi o creaţie din satin negru purtată de Christina Aguilera la petrecerea de dinaintea galei Grammy 2007, cu aceeaşi estimare, fac parte de asemenea din colecţie.

În catalog sunt incluse rochii purtate, între altele, de Catherine Zeta-Jones, Ashanti, Carrie Underwood, Jennifer Hudson, Katy Perry şi Jennifer Lopez.

Colecţia va fi expusă între 23 şi 27 noiembrie la Julien's Auction din Beverly Hills.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.