Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rodeanu: Lilian Carp, nominalizat de PAS la Primăria Chișinău, candidatul `întregii Moldove`

Mediafax
Carp Lilian

Carp Lilian este cel care a fost nominalizat de PAS pentru a reprezenta Republica Moldova în cursa electorală pentru capitala țării, afirmă deputatul USR Bogdan Rodeanu: „Oamenii lui Putin vor consuma resurse enorme în această campanie”.

„Moldova are candidat la Primăria Chișinău. Carp Lilian este cel care a fost nominalizat de PAS pentru a reprezenta Republica Moldova în cursa electorală pentru capitala țării. El este omul care va fi candidatul întregii Moldove și nu doar al cetățenilor din Chișinău. O spun în acest fel pentru că în spatele bătăliilor din Ucraina, de ieri, s-a oficializat un alt conflict. De data aceasta, unul politic. Odată cu lansarea acestei candidaturi. Pe de o parte, regăsim un deputat PAS în Parlamentul Moldovei, un unionist și proeuropean de excepție, un om al valorilor lumii civilizate și al respectării libertății cetățeanului, iar pe cealaltă parte, găsim o “conservă rusească”, un primar pro rus în funcție, un aliat al susținătorilor Federației Ruse”, scrie pe Facebook Bogdan Rodeanu.

El afirmă că va fi o bătălie politică ce se va derula în această toamnă, „cu agresiuni hibride, poate nemaîntâlnite, din partea rușilor și a prietenilor lor”.

„Oamenii lui Putin vor consuma resurse enorme în această campanie pentru că ei știu că pierd în Ucraina, iar acolo unde nu le poate ajunge tancul, își trimit politicianul, politrucul și servieta cu bani. Lupta se va da pentru Primăria următoarei capitale europene. Pentru Chișinău. În această toamnă. Ca români, suntem alături de Moldova, alături de Președintele Maia Sandu, de partidele proeuropene și îl vom susține pe Lilian Carp. Pentru că mai presus de toate, Moldova, ca și Ucraina, a devenit un simbol al eliberării de sub tiranie, osândă și măcel. Iar Lilian Carp este omul, modoveanul, românul, europeanul de la care am învățat ce înseamnă , el este politicianul din prima linie a unei confruntări electorale istorice între Bine și Rău, asa cum le vedem astăzi”, încheie Rodeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.