Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Rodica Mandache, la 'Marius Tucă': Tânăra generație de actori, în galop, nu are timp să asimileze

rodica mandache

Actrița Rodica Mandache, invitată, luni seară, în emisiunea "Marius Tucă Show", a declarat că tinerii din secolul 21 au mari probleme de percepție: "Tânăra generație de actori e în galop, nu are timp să asimileze".

"Oamenii nu sunt pregătiți pentru secolul 21. Totul pare că îi depășește", "Tânăra generație de actori e în galop, nu are timp să asimileze", a spus Rodica Mandache.

"Prima generație de studenți pe care am avut-o era numai ochi și urechi. Următoarea a fost mai puțin atentă, iar ultima generație nu are ce să facă cu ce le spun. Mă simt ca un câine care latră pe o insulă pustie", a povestit actrița.

Citește și: ȘOC în PSD! Încă un LIDER al partidului a fost CONDAMNAT: Judecătorii le-au găsit vinovat pentru ȘANTAJ

"Secolul 21 are mari probleme de recepție, oamenii nu sunt pregătiți deloc", a spus Mandache, vorbind despre "autism social". "Analfabetul secolului 21 va fi cel care nu înțelege, nu cel care nu știe să citească", a declarat aceasta.

Vorbind despre cariera sa, actrița a spus: "Până acum nu am avut uimirea că am jucat cu toți actorii mari ai României. Dar acum sunt uimită. Mă simt mai rotundă, mai împlinită că i-am cunoscut".

Aceasta a spus în începutul emisiunii că are mereu emoții: "Absolut tot timpul am emoții. Înainte de spectacol mă simt de parca aș fi în avion și trebuie să sar cu parașuta. Mă întreb mereu dacă parașuta se va deschide".

 

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.