Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roger Federer (3ATP) și-a trasat obiectivele: 'Câștigarea Turneului Campionilor și încă un titlu de Mare Șlem'

roger federer

Roger Federer (3 ATP) a declarat, într-un interviu acordat în timpul turneului de la Shanghai, că își dorește să câștige Turneul Campionilor și încă un titlu de Mare Șlem, potrivit Mediafax.

Trofeul de la Turneul Campionilor este ținta pe care o urmărește Federer, după ce, în finala de la Wimbledon, a fost învins de Novak Djokovic, într-o partidă extraordinară, cu scorul de 6(5)-7, 6-1, 6(4)-7, 6-4, 12(3)-13: ”Poate voi mai câștiga un titlu de Mare Șlem. Unul dintre scopurile mele următoare este să câștig Turneul Campionilor. Ar fi ceva foarte important, după ce am eșuat la Wimbledon. Aș fi putut să câștig oricare dintre turneele mari”, a mai spus Roger Federer.

Citește și: Marcel Ciolacu dă cărțile pe față: Sfârșitul PSD a fost adus de decizia lui Liviu Dragnea din 2017

Întrebat dacă vrea să îi depășească recordul lui Jimmy Connors, cu 109 de titluri ATP, Federer a răspuns: ”Sincer, 102 de titluri sunt incredibile. Nu îmi vine să cred că am câștigat atâtea. Dar fiecare titlu contează. Mă simt grozav în competiție și mă bucur să fiu pe teren. Sper să rămân sănătos ca să pot face tot ce îmi propun. Să redevin lider mondial nu este cel mai important acum”.

Roger Federer va evolua, vineri, împotriva lui Alexander Zverev (6 ATP), în sferturile de finală ale turneului Shanghai Masters.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.