Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roger Federer a ajuns la 20 de victorii consecutive pe iarbă

roger federer

Roger Federer bate record după record. Chiar dacă a ajuns la 36 de ani, elvețianul continuă să facă spectacol pe terenul de tenis. Federer a ajuns la 20 de victorii consecutive pe iarbă.

În această săptămână, Federer participă la Halle, unde are ocazia să ridice deasupra capului al zecelea trofeu al turneului din Germania. Grație victoriei din semifinale, 7-6(1), 7-5, în fața lui Denis Federer a reușit să atingă o bornă importantă. A obținut a 20-a victorie consecutivă pe iarbă. În meciul din finală îl va avea ca adversar pe Borna Coric, locul 34 ATP, în fața căruia are două victorii din două meciuri. În cazul în care se va impune, elvețianul va rămâne pe prima poziție a clasamentului.


Ultima înfrângere a lui Roger datează de anul trecut, de la Stuttgart, când pierdea în fața lui Tommy Haas, pe 14 iunie 2017. De atunci, a participat la 3 turnee, printre care Wimbledon. În ciuda acestui număr impresionant de victorii, Roger Federer este departe de recordul său pe iarbă. În perioada 2003-2008, elvețianul a reușit 65 de victorii consecutive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.