Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roger Federer a donat peste 5 milioane de dolari de la începutul anului

roger federer

Celebrul jucător elveţian Roger Federer a donat peste 5 milioane de dolari pentru opere de binefacere de la începutul acestui an, informează site-ul Tennisworld, într-un moment când competiţiile de tenis au fost întrerupte de mai bine de două luni din cauza pandemiei de coronavirus.

Iniţial, Federer a contribuit cu 170.000 de dolari, sumă destinată Rally For Relief, care a luptat împotriva incendiilor de vegetaţie din Australia.

Pe 7 februarie, fundaţia lui Federer a organizat "Match For Africa 6" în oraşul sud-african Cape Town. Cu ajutorul lui Bill Gates, Rafael Nadal şi al actorului sud-african Trevor Noah, Federer a oferit un spectacol grandios în faţa a 50.000 de spectatori, colectând mai bine de 3 milioane de dolari pentru copiii săraci din Africa.

Jucătorul născut în oraşul Basel şi soţia sa Mirka au donat apoi un milion de dolari pentru a ajuta familiile afectate de coronavirus în Elveţia.

Federer a trecut de 5 milioane de dolari când a mai donat un milion pentru copiii africani săraci şi familiile lor. Graţie lui Federer, aproximativ 64.000 de africani vor beneficia de mese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.